Φωτογραφίες: Η Μαριάννα Τουμασάτου έγινε ξανθιά

Φωτογραφίες: Η Μαριάννα Τουμασάτου έγινε ξανθιά

Η  Μαριάννα Τουμασάτου άλλαξε look για τον νέο της ρόλο 

Marianna_Toumasatou
Η Μαριάννα Τουμασάτου θα συμμετέχει στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Το σενάριο είναι της Μαρίας Γεωργιάδου και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μια ιστορία εκδίκησης, πόνου και μίσους. Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Σε αυτή τη μάχη όμως, δεν υπάρχει βέβαιος νικητής αφού, αντίπαλός τους, τελικά, δεν είναι παρά ο πιο πιστός τους σύμμαχος. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) στερείται για δεύτερη φορά στη ζωή της να μεγαλώσει το δικό της παιδί. Εφιαλτική πλέον μέσα στην οδύνη της αποφασίζει να εκδικηθεί την Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές της, η Μαρίνα ετοιμάζεται να προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσους την πρόδωσαν. Σκοτεινή και αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους μεταμορφώνεται σε μία ισότιμη αντίπαλο. Στο πλευρό της, η Μάρθα (Ταμίλα Κουλίεβα) και απέναντί της μονάχα ένας στόχος, η εκδίκηση.



Στα social media, αναρτήθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς και όπως θα δείτε, η Μαριάννα Τουμασάτου προχώρησε σε μια μεγάλη αλλαγή στο look της για τις ανάγκες του ρόλου της. Συγκεκριμένα, έβαψε τα μαλλιά της σε μια πιο ξανθή απόχρωση!


Δείτε τις φωτογραφίες:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Γυναίκα χωρίς όνομα» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ant1 ! @mariannatoumasatou ✌🏻#backstage #neaseira #GunaikaXwrisOnoma #neoprogrammant1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γυναίκα χωρίς όνομα αντ1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna Toumasatou Official🦋 (@mariannatoumasatou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης