Τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε πολύ άσχημα στην εκπομπή της Γερμανού

Τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε πολύ άσχημα στην εκπομπή της Γερμανού

«Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε. ταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα», λέει ο Νίκος Γκάνος που συμμετείχε στην εκπομπή «Namaste»

Natalia_Germanou1
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Αντ1, «Καλοκαίρι μαζί στις 10» βρέθηκε χθες το πρωί ο Νίκος Γκάνος. Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την περίοδο που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Namaste». Όπως είπε χαρακτηριστικά, πέρασε πολύ άσχημα από δεν του άρεσε το κλίμα που υπήρχε.

«Πήγα και δεν μου άρεσε, πέρασα πολύ άσχημα. Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε, ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα. Δεν έκανε για μένα αυτό το πράγμα. Ένιωθα άβολα… Κατ’ αρχήν, ένιωθα άβολα να μιλάω γι’ άλλους τραγουδιστές, για καλλιτέχνες, στο πάνελ και να πρέπει να λέω μια “αρνητική γνώμη”. Στα πάνελ πρέπει κάποιος να είναι ο καλός, κάποιος ο κακός, κάποιος να είναι ο ουδέτερος. Κάποια στιγμή δεν μπορείς να είσαι μόνο ο καλός, πρέπει να πεις πιο πικάντικο. Εγώ δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε ο Νίκος Γκάνος.

Επιπλέον, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο οποίο για κάποιο λόγο ενώ μιλούσε κανονικά στην εκπομπή δεν τον έδειχναν στον αέρα: «Εκείνη τη μέρα στο γύρισμα ήμουν κανονικά στο πάνελ, στον καναπέ, μιλάγαμε όλοι και δεν με έδειχνε ποτέ η κάμερα. Και μίλαγα κανονικά… Το παρατηρούσα στο μόνιτορ, αλλά λέω «μήπως είναι ιδέα μου; Και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό και μου λένε “δεν έχεις πάει στην εκπομπή σήμερα;”. Μιλούσα εγώ και έδειχναν άλλους. Δεν έμαθα ποτέ γιατί έγινε, δεν με ένοιαζε. Εμένα με ένοιαξε να το πω, να το καταλάβει ο κόσμος ότι έγινε εσκεμμένα, και σηκώθηκα πάνω και το είπα και από τότε δεν ξανάγινε τίποτα φυσικά».

«Πέρασα πολύ άσχημα στην εκπομπή της Γερμανού! Δεν μου άρεσε το κλίμα που υπήρχε»


Δείτε βίντεο: Τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε πολύ άσχημα στην εκπομπή της Γερμανού
Τραγουδιστής αποκάλυψε πως πέρασε πολύ άσχημα στην εκπομπή της Γερμανού
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης