Βάσια Τριφύλλη: «Ο μεγαλύτερος φόβος της Μενεγάκη ήταν μην της φάω τη θέση»

Βάσια Τριφύλλη: «Ο μεγαλύτερος φόβος της Μενεγάκη ήταν μην της φάω τη θέση»

Η ηθοποιός εξέφρασε και το μεγάλο της παράπονο για τα επαγγελματικά της

vasia_trifilli_aftodioikisi
Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ένα άγνωστο παρασκήνιο του παρελθόντος στον χώρο της τηλεόρασης με πρωταγωνίστριες την ίδια και την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, η ηθοποιός εξέφρασε και το παράπονό της για την αποχή της από τον καλλιτεχνικό χώρο.


«Πηρα τον Ζουγανέλη να ζητήσω δουλειά και μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα με έπαιρνε τηλέφωνο αλλά δεν με πήρε ποτέ» είπε με παράπονο η ηθοποιός και παρουσιάστρια στην εκπομπή «Παιδιά από Σπίτι», ενώ γυρνώντας τον χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στα πρώτα χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης μίλησε για τη... φοβία της Ελένης Μενεγάκη.

«Ο μεγαλύτερος φόβος της Ελένης Μενεγάκη ήταν μην πάω εγώ στη θέση της στον Πρωινό Καφέ και μου έλεγε ότι δεν θέλει τον πρωινό καφέ, πάθαινε πανικό».

Όταν μίλησε για τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή της, η Βάσια Τριφύλλη δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για μία φίλη της στο Μάτι που έχασε όλη της την περιουσία από την τραγική φωτιά.

«Δεν ξέρω ακριβώς αν σώθηκε η φίλη μου. Δεν κάηκε, κάηκαν τα πάντα, τρία σπίτια μέσα στο κτήμα, τέσσερα σκυλιά, γάτες. Όλα αυτά είναι για τον καθένα μας ο περιβάλλοντας χώρος του. Είναι καλά, αλλά ψυχολογικά δεν ξέρω πώς είναι η φίλη μου.» είπε φανερά στενοχωρημένη η ηθοποιός.


Δείτε στο παρακάτω βίντεο μέρος των δηλώσεών της.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης