Γιάννης Διακογιάννης: Η μέρα που αποκάλυψε σε συναδέλφους του πως η Βαγιάνη είχε καρκίνο

Γιάννης Διακογιάννης: Η μέρα που αποκάλυψε σε συναδέλφους του πως η Βαγιάνη είχε καρκίνο

Η Ρίκα Βαγιάνη είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον θετό της πατέρα

rika_diakogiannhs1-768x492
Είναι γνωστό πως η Ρίκα Βαγιάνη λάτρευε τον πατριό της, Γιάννη Διακογιάννη, ο οποίος την μεγάλωσε σαν κόρη του. Η Ρίκα μιλούσε δημόσια για εκείνον με τα καλύτερα λόγια και έδειχνε πόσο πολύ τον αγαπούσε με την πρώτη ευκαιρία.


Ο Γιάννης Διακογιάννης τον Οκτώβριο του 2017 είχε βρεθεί στην ΕΣΗΕΑ προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους του για την απεργία που γινόταν εκείνες τις ημέρες. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει τότε ότι η Ρίκα, η πολυαγαπημένη κόρη του, έχει καρκίνο. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook η δημοσιογράφος και φίλη της Ρίκας Βαγιάνη, Αφροδίτη Υψηλάντη.


«"Να σας πω και κάτι που θα σας στενοχωρήσει: Η Ρίκα έχει καρκίνο...". Αυτό μας εκμυστηρεύτηκε ο πατριός της Ρίκας μας, Γιάννης Διακογιάννης όταν πέρασε από την ΕΣΗΕΑ, για να μας συμπαρασταθεί στην απεργία πείνας.

Σοκαριστήκαμε, αλλά του δώσαμε κουράγιο. Πού να φανταστούμε ότι η Μαρίκα Ζούλα, το Ρικάκι, θα έφευγε τόσο αθόρυβα και παράλληλα με τόσο πάταγο!» έγραψε η Αφροδίτη, η οποία ήταν μία από τις δημοσιογράφους που έκαναν τότε απεργία πείνας.


Δείτε την ανάρτησή της: 

ιπσιλαντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης