Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του

Marakakis_Thomopoulou

Ο Γιάννης Μαρακάκης είναι πολύ τρυφερός με το έτερον του ήμισυ, που εντυπωσίασε με το κόκκινο μπικίνι

O Γιάννης Μαρακάκης είναι φουλ ερωτευμένος με τη σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου και το δείχνει. Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε στο Καλό Λιβάδι και ο γνωστός δικηγόρος είναι πολύ γυμνασμένος, ηλιοκαμένος και ξανθός. Ο Γιάννης Μαρακάκης, όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, ταξιδεύει στην Μύκονο και επισκέπτεται τις πιο κοσμικές πλαζ για να απολαύσει το μπάνιο του. Βέβαια, κάθε φορά δεν είναι μόνος, αλλά έχει συντροφιά την σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου με την οποία είναι αχώριστοι και full ερωτευμένοι. Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα, ο Γιάννης ήταν πολύ τρυφερός με το έτερον του ήμισυ, που εντυπωσίασε με το κόκκινο μπικίνι.


ΣΧΟΛΙΑ (7)

χ

Τι μας ενδιαφέρει αυτό το θέμα ? Στο γραφείο πότε πηγαίνει , οι δικηγόροι βρίσκονται όλη την ημέρα στους δρόμους ή στα γραφεία τους και πάλι δύσκολα επιβιώνουν

Και με τη ράπτη ήταν

Αλλά του πέρασε...

B.B.

Χεστηκαμε αν είναι ερωτευμένος

Ναι και εν τω μεταξύ,

Όλοι αυτοί οι και καλά διασημότητες ρε παιδί μου που ζούν έναν ανεπανάληπτο, παντοτινό, φλογερό έρωτα, που νοιώθουν την ανάγκη να τον διαφημίζουν βεβαίως βεβαίως, γιατί αλλοιώς τα αισθήματά τους εξατμίζονται, πώς γίνεται μετά από λίγο καιρό να χωρίζουν και να περνούν στον αμέσως επόμενο μέχρι να ξαναχωρίσουν, είναι απορίας άξιον.

η προβολή ώς εγκυρότητα

Oι δικηγόροι εξ ορισμού- ο μεγαλύτερος επιστημονικός σύλλογος της χώρας αλλά και οι αντίστοιχοι δικηγορικοί σύλλογοι του εξωτερικού είναι πανίσχυροι- είναι διάσημοι και celrbrity's και προβεβλημένοι. Μπορεί ο εγκυρότερος επιστημονικός και κοινωνικός σύλλογος της Ελλάδος να μείνει έξω από την αισθητικοποιησί του??? Νάναι όλοι καλά με υγεία δουλειά και προβολή.

Ευαγγελία

Αυτός ο Μαρακάκης είναι δικηγόρος ή celebrity? Συνεχώς στις κοσμικές στήλες τον βλέπω... πότε εργάζεται αυτός, πως την βγάζει;

κοσμικός

παίρνει 1 δουλειά το χρόνο, με καθαρά έσοδα 1 εκ. (με την εφορία μέσα)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης