Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ: Πάμε για άλλα πιο ωραία, πιο μεγάλα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ: Πάμε για άλλα πιο ωραία, πιο μεγάλα

Το μήνυμα της παρουσιάστριας μετά το τέλος του Survivor και του Survivor Πανόραμα

Doretta_Papadimitriou
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα με νόημα και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της.

«Και κάπως έτσι, απόψε στις 21.00,το τελευταίο @survivorpanoramagreece της χρονιάς, με τον μεγάλο νικητή @iliasgkotsis και όλη την τελική τετράδα! Έτσι κλείνει μια ακόμα χρονιά, με πολλές ανατροπές και αλλαγές, αλλά και ανθρώπους που ήμασταν μαζί από την αρχή και περάσαμε μαζί από το «Εδώ», στο «Εδώ Survivor» και τέλος στο «Survivor Panorama». Ευχαριστώ πολύ @pavlosstamatopoulos, @costavasaloshd, @evridiki_valavani, που κάνατε οοοολη αυτή την διαδρομή τόσο χαρούμενη, όσο και αυτή η φωτογραφία που είναι αφόρητα ενδεικτική της κατάστασης μας! @d_milioglou θα έπρεπε να είσαι σε αυτή την φωτό! Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην ομάδα μας! Ευχαριστώ τον @skai_tv. Πάμε για άλλα, πιο ωραία, πιο μεγάλα! Ευχαριστώ κυρίως εσένα, για όλη την αγάπη❤️ #endofseason #lastshow #grateful #newbeginnings #newlessons #movingon».

Και κάπως έτσι ,απόψε στις 21.00,το τελευταίο @survivorpanoramagreece της χρονιάς,με τον μεγάλο νικητή @ilias__gkotsis και όλη την τελική τετράδα !.Έτσι κλείνει μια ακόμα χρονιά ,με πολλές ανατροπές και αλλαγές ,αλλά και ανθρώπους που ήμασταν μαζί απ την αρχή και περάσαμε μαζί από το «Εδώ»,στο «Εδώ Survivor» και τέλος στο «Survivor Panorama».Ευχαριστώ πολύ @pavlosstamatopoulos , @costavasaloshd , @evridiki_valavani ,που κάνατε οοοολη αυτή την διαδρομή τόσο χαρούμενη ,όσο και αυτή η φωτογραφία που είναι αφόρητα ενδεικτική της κατάστασης μας! @d_milioglou θα έπρεπε να είσαι σε αυτή την φωτό! Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην ομάδα μας !Ευχαριστώ τον @skai_tv . Πάμε γι άλλα ,πιο ωραία ,πιο μεγάλα ! Ευχαριστώ κυρίως εσένα ,για όλη την αγάπη ❤️ #endofseason #lastshow #grateful #newbeginnings #newlessons #movingon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις


Ήδη η Ντορέττα έχει βάλει πλώρη τον επόμενό της στόχο και την επόμενη δουλειά που δεν είναι άλλη από το Μαριχουάνα Στοπ στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου.

Διακοπές μεν ,αλλά το μυαλό είναι ήδη στον επόμενο στόχο !😉 #nextstop #newgoals #theatre #cantwait #grateful #newadventures

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης