Γρηγόρης Αρναούτογλου: Φέτος δεν θα κάνω το Nomads

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Φέτος δεν θα κάνω το Nomads

«Σε ένα κανάλι από τη στιγμή που κάνεις ένα συμβόλαιο και δεσμεύεσαι καλό είναι να χρησιμοποιείσαι», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Grigoris_Arnaoutloglou
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν και αποκάλυψε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» ότι φέτος δεν πρόκειται να παρουσιάσει το Nomads. Ο γνωστός παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά:

«Κάποιος πρέπει να κάνει προγράμματα. Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ούτε στο ίδιο κανάλι ούτε οτιδήποτε άλλο. Έχουμε ανάγκη από πραγματικά καλούς παρουσιαστές. Από όλες τις συμφωνίες που έχεις σε ένα κανάλι, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βρεις και μπορείς να μη βρεις. Δεν τα βρήκαμε στο Nomads, εννοώ το φετινό. Θεωρώ ότι το 26% που έγινε τότε ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο νούμερο. Δεν έχει καμιά σημασία αυτό. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Αλλάζουν οι υπεύθυνοι, βάζουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Δεν είναι κακό αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει συνεννόηση νομίζω ότι μπορούν να συμβούν όλα». 

Όσον αφορά τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν: «Συζητήσαμε κάτι παρακάτω για την καινούρια χρονιά. Όλα είναι υπό συζήτηση. Όταν βλέπω κάτι θέλω να μου αρέσει, αν δεν μου αρέσει δεν θέλω να το κάνω. Σε ένα κανάλι από τη στιγμή που κάνεις ένα συμβόλαιο και δεσμεύεσαι καλό είναι να χρησιμοποιείσαι. Αν δεν χρησιμοποιείσαι, καλό είναι να πηγαίνεις να συζητάς και να αποδεσμεύεσαι. Μέχρι ένα σημείο, γιατί εκεί, μπορεί να συμβούν και κάποια κενά χρονικά. Τρεις μήνες, μπορεί κάτι να μην έχουν, να έχουν βάλει μια άλλη προτεραιότητα. Δεν είναι ανάγκη να δουλεύεις 24/24ωρο 12 μήνες το χρόνο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης