Survivor: Το μήνυμα του Πάνου Θεοδώρου μετά την αποχώρηση του

Survivor: Το μήνυμα του Πάνου Θεοδώρου μετά την αποχώρηση του

Ο πρώην Survivor έμεινε σχεδόν 4 μήνες στον Άγιο Δομίνικο 

panostheodorou_20_3_2018_19_7_24_756
Ο Πάνος Θεοδώρου αποχώρησε τις προηγούμενες ημέρες από το Survivor, καθώς είχε συγκεντρώσει λιγότερες ψήφους από τους παίκτες που βρέθηκαν ως υποψήφιοι.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο από το reality επιβίωσης και μέσω της λεζάντας έστειλε το δικό του μήνυμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά από 4 σχεδόν μήνες αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλάδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτό το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites».


Δείτε την ανάρτηση του:


I’am not survivor, I’am a warrior!! Μετά απο 4 σχεδόν μήνες αυτο το όμορφο ταξίδι για μένα έφτασε στο τέλος του.. παρά τις δυσκολίες δεν σταμάτησα ποτέ να αγωνίζομαι με το ίδιο πάθος. Όσες φορές και αν έπεσα βρήκα την δύναμη να σηκωθώ και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να φτάσω ως το τέλος υγιείς. Επιστρέφω στην Ελλαδα που τόσο μου έχει λείψει, γεμάτος εμπειρίες, φίλους και πολύ ενέργεια. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη όλο αυτο το διάστημα που αγωνιζόμουνα στο survivor και εύχομαι να σας έκανα περήφανους. #survivorgreece #survivorgr #survivor2018 #teamtheodorou #teampanos #skaitv #underarmour #underarmourgreece #animalmovement #maxites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Animal Movement (@panostheodorou) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης