Δέσποινα Βανδή: Η κόρη μου έχει θεία φωνή

Δέσποινα Βανδή: Η κόρη μου έχει θεία φωνή

«Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά», λέει η τραγουδίστρια

Despoina_Vandi-Kori
Για τα παιδιά της στο περιοδικό Down Town μίλησε Δέσποινα Βανδή και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη της έχει θεία φωνή και τραγουδάει συγκλονιστικά. Είπε επίσης πως είναι η κανονική Ελληνίδα μαμά και αυτό που λέει στα παιδιά της είναι «να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να το κάνουν καλά».

- Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, πόσο μαμά είσαι;
Πολύ μαμά είμαι. Ελληνίδα κανονική.

- Τα άγχη σου ποια είναι;
Να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να το κάνουν καλά. Έχω την εξής φιλοσοφία: όλοι οι άνθρωποι έχουμε γεννηθεί με κλίση σε κάποια πράγματα. Κάποιες κλίσεις είναι φανερές. Υπάρχουν και πράγματα μέσα μας που δεν φαίνονται. Θέλω να ανακαλύψουν ποια είναι αυτά τα πράγματα για να γίνουν ευτυχισμένοι ενήλικες. Πρέπει να ανακαλύψουν αυτό που τους αρέσει να κάνουν, γιατί όλες οι δουλειές έχουν δυσκολίες, γενικά η ζωή είναι δύσκολη και αυτό είναι κανόνας. Εσύ, όμως, καλείσαι να μην εγκλωβιστείς σε αυτή τη δυσκολία, αλλά να πας παρακάτω. Όταν ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς, έχεις και τα ψυχικά αποθέματα να τα αντιμετωπίσεις, ειδάλλως γίνεσαι δυστυχισμένος άνθρωπος. Αυτό θέλω, αυτό τους λέω: «Βρείτε τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Μπορεί να μην το βρείτε στα 18». Εγώ, για παράδειγμα, έκανα μια επιλογή. Μπήκα στο πανεπιστήμιο, γιατί ήμουν καλή στα Αρχαία και ήταν μονόδρομος. Ήξερα από μικρή που με ρωτούσαν ότι θα γίνω ή ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Δεν είχα δυο γονείς που με έσπρωξαν προς τα εκεί. Μπήκα στο πανεπιστήμιο. Τον βρήκα τον δρόμο μου στην πορεία. Αυτό θεωρώ ότι είναι καλύτερο. Να διαπρέψουν σε ό,τι είναι καλοί.


- Και σε τι δρόμο είναι;
Κλείσιμο
Αναζήτησης. Ο μικρός δεν έχω καταλάβει ακόμα, έχει μια αγάπη στην Ιστορία και τη Γεωγραφία. Και η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή.

- Δηλαδή, μπορεί να είναι η επόμενη Δέσποινα;
Εάν θέλει να γίνει κάτι τέτοιο, εύχομαι να μπορώ να τη στείλω κάπου για να σπουδάσει αυτό που θέλει να κάνει. Εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική και το τραγούδι ή με την υποκριτική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης