Η Ευρυδίκη ανακοίνωσε πως θα παντρευτεί για τρίτη φορά

« Ο γάμος θα γίνει, αλλά δεν θα γίνει όμως τώρα, δεν προλαβαίνουμε. Του χρόνου όμως, του χρόνου σίγουρα», είπε η τραγουδίστρια

Για το... τρις εξαμαρτείν ετοιμάζεται η Ευρυδίκη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται σε μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής καθώς όπως όλα δείχνουν θα ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νύφη, στο πλευρό του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη. Ο 41χρονος μουσικός της heavy metal της έχει κλέψει την καρδιά, τόσο που δεν θα διστάσει να ξαναπαντρευτεί.

Η τραγουδίστρια έχει δύο γάμους στο ενεργητικό της την πρώτη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους και τη δεύτερη με τον Δημήτρη Κοργιαλά. Μάλιστα, με τον πρώτο της σύζυγο τους ενώνει ακόμη η αγάπη τους για το μονάκριβο γιο που απέκτησαν, ο οποίος σήμερα σπουδάζει.

Σε πρόσφατη δήλωσή της στο Πρωινό είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ο γάμος θα γίνει, αλλά δεν θα γίνει όμως τώρα, δεν προλαβαίνουμε. Του χρόνου όμως, του χρόνου σίγουρα. Ιδανικά θα ήθελα να γίνει σε ένα νησάκι». Ανυπομονούμε να τη δούμε στα λευκά λοιπόν και της ευχόμαστε από τώρα η ώρα η καλή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr