Ποια είναι τα τρία ερωτευμένα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό του Power of Love

Ποια είναι τα τρία ερωτευμένα ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό του Power of Love

Ανάβει για τα καλά η μάχη στο ριάλιτι αγάπης

Bakodimou_Power_of_Love
Ένα ένα τα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση φτάνουν προς το τέλος τους. Ανάμεσά τους και το Power of Love του οποίου ο ημιτελικός ολοκληρώθηκε χθες βράδυ και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των έξι ατόμων που πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε πως μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών, οι δύο πρώτοι παίκτες που θα βρεθούν στον τελικό, είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί. 

Λίγο πριν το τέλος του gala, άντρες και γυναίκες ψήφισαν μπροστά σε όλους, τους δύο επόμενους παίκτες που θα αναμετρηθούν με τον Σωκράτη και την Στέλλα στον τελικό.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, έγινε γνωστό πως η Τζούλια Καραγιάννη και ο Πάνος Ζάρλας θα διεκδικήσουν επίσης το έπαθλο. Ωστόσο, για να συμπληρωθεί η εξάδα του τελικού, ακολούθησε άλλη μια ψηφοφορία από την οποία προέκυψε πως αντιμέτωποι με τους Στέλλα Μιζεράκη, Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, Τζούλια Καραγιάννη και Πάνο Ζάρλα, θα βρεθούν ο Μιχάλης Κάββαλος και η Κυριακή Τσανικίδη. 

Power Of Love Gala Οι 6 υποψήφιοι για τον Τελικό και η αποχώρηση 22/6/18
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης