H Έλλη Κοκκίνου γίνεται 48 ετών!

H Έλλη Κοκκίνου γίνεται 48 ετών!

«Τα πάω πολύ καλά με το χρόνο. Μου έχει φερθεί όμορφα και μεγαλώνοντας μαθαίνω, ωριμάζω και εκτιμώ όλα όσα έχω», είπε η τραγουδίστρια

Elli_Kokkinou
Στις 24 Ιουλίου η Έλλη Κοκκίνου έχει τα γενέθλιά της και θα γίνει 48 ετών. Ο χρόνος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα στοργικός μαζί της, αλλά κι εκείνη από τη μεριά της δεν έχει κανένα παράπονο. «Τα πάω πολύ καλά με το χρόνο. Μου έχει φερθεί όμορφα και μεγαλώνοντας μαθαίνω, ωριμάζω και εκτιμώ όλα όσα έχω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κάνουν απολογισμούς, ούτε στα γενέθλιά μου ούτε την Πρωτοχρονιά ούτε σε επετείους», λέει η τραγουδίστρια στο People. Πριν από λίγες μέρες ο γιος της Αλέξανδρος, τον οποίο απέκτησε από το γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη, έγινε 10 ετών.

Μάλιστα, εκείνη την ημέρα και για πρώτη φορά ανέβασε ένα Insta story με τον Αλέξανδρο, που του ευχόταν «χρόνια πολλά». «Η φωτογραφία ήταν επιλεκτικά σκοτεινή, ώστε να μη φαίνεται καλά. Ήταν και είναι επιλογή μας με τον πατέρα του να μη δημοσιοποιούνται φωτογραφίες του Αλέξανδρου στα media» τονίζει. Όση ώρα μιλάει για το παιδί, το πρόσωπό της λάμπει από αγάπη και περηφάνια. «Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια υπέροχη σχέση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Είμαι συνέχεια κοντά του και προσπαθώ να με εμπιστεύεται και να μου λέει όλα όσα θέλει να μου πει. Είμαι σίγουρη πως κάποια πράγματα τα κρατά μόνο για τους φίλους του ή ακόμα και για τον ίδιο. Είναι λογικό». Πλέον τα περισσότερα πιτσιρίκια στην ηλικία του Αλέξανδρου έχουν tablet και γνωρίζουν πράγματα σχετικά με το Διαδίκτυο.

«Και ο Αλέξανδρος έχει tablet, αλλά δεν κάνει χρήση Διαδικτύου. Ουσιαστικά παίζει παιχνίδια και βλέπει παλιές ελληνικές σειρές που έχουν ως βασικό θέμα την οικογένεια. Του αρέσουν πάρα πολύ» σχολιάζει. Είναι άραγε αυστηρή μαμά; «Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα ειπωθεί στο σχολείο, αλλά ούτε τι θα πουν με τους φίλους του στο σπίτι. Δεν είμαι συνέχεια από πάνω του, αλλά ταυτόχρονα επιδιώκω να είμαι ορατή-αόρατη ώστε να μη χάνεται ο έλεγχος», ξεκαθαρίζει.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης