Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της και ζητάει τη βοήθεια του κοινού

Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τον γάμο της και ζητάει τη βοήθεια του κοινού

Παντρεύονται με τον Σάκη Τανιμανίδη τον Σεπτέμβριο

μπομπαπα
Η αντίστροφη μέτρηση για το γάμο της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη έχει ξεκινήσει, καθώς το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Σεπτέμβριο στο αγαπημένο του νησί τη Σίφνο.

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την στιγμή που… δοκίμαζε τα κουφέτα! Μάλιστα, στη λεζάντα ζήτησε τη βοήθεια των φίλων και θαυμαστών της και έγραψε: «Με πιάσατε… πάνω στην πιο νόστιμη διαδικασία! Δοκιμάζοντας κουφέτα. Τώρα εγώ φταίω που είμαι αναποφάσιστη με τόσα χρώματα, σχήματα και γεύσεις; Εσείς τι λέτε να διαλέξω; Με σοκολάτα, αμύγδαλο ή μήπως βότσαλα;»


Δείτε τη φωτογραφία:


Κλείσιμο




Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη είχε δηλώσει πως θα είναι μία ...χαλαρή νύφη.

«Το μόνο που έχω σκεφτεί είναι πως θέλω λίγες ημέρες πριν το γάμο να πάω στη Σίφνο να κάνω τα μπάνια μου, να μαυρίσω, να χαλαρώσω και να εναρμονιστώ με το νησί. Εξάλλου, παντρεύομαι σε νησί, εξορισμού είναι όλα πιο χαλαρά, τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά… Δεν νιώθω μέσα μου την ανάγκη να εντυπωσιάσω με κάτι διαφορετικό εκείνη την ημέρα. Λόγω της δουλειάς μου, έχω κάνει όλα τα στιλ, το μόνο που θέλω είναι να είμαι ο εαυτός μου και να το απολαύσω. Είμαι από τις πολύ χαλαρές νύφες», είπε και συνέχισε: «Το νυφικό θα έχει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη. Το νυφικό μου θα είναι αέρινο, χαλαρό, boho, πλήρως εναρμονισμένο με το νησί. Έχω καταλήξει και στο look μου, αλλά δε θα αποκαλύψω τίποτα, γιατί θα διαβάσει τη συνέντευξη και ο Σάκης και δε θέλω να ξέρει», είχε πει στην ιστοσελίδα madamelefo.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης