Power of love: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με την αποχώρηση της Άννας

Power of love: Σοκαρισμένοι οι παίκτες με την αποχώρηση της Άννας

Δεν το πίστευαν! Τα δάκρυα Παναγιώτη και Πάνου...

poewrofloveionana
Σήμερα, στο σπίτι του Power Of Love παρακολουθήσαμε την αποχώρηση της Άννας από το παιχνίδι. Η παίκτρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την βίζα της στο Ντουμπάι και έπρεπε όπως έιπε να αποχωρήσει από το Power of love, αφού δεν κατάφερε να βρει λύση. Αυτό την κατέβαλε ψυχολογικά και θέλησε να το μοιραστεί με τον Παναγιώτη έτσι ώστε να δουν μαζί τι θα κάνουν.

«Έχω προβλήματα με την βίζα μου στο Ντουμπάι. Πρέπει να μπω στη χώρα, αλλιώς θα χάσω τη βίζα μου. Δεν θέλω να χάσω τη βίζα μου. Είμαστε στην τελική ευθεία, ξέρω ότι είμαστε κοντά στο έπαθλο, αλλά με ενδιαφέρει περισσότερο η ζωή μας έξω» εξήγησε στον Παναγιώτη και εκείνος της είπε πως δεν έχει νόημα να μείνει στο σπίτι χωρίς εκείνη. Η Άννα του ζήτησε να μείνει και να το παλέψει και να το κάνει για εκείνους. «Δεν μπορούμε να βρούμε λύση. Θέλω να κερδίσουμε το έπαθλο, αλλά θέλω να κερδίσουμε τη ζωή μας έξω».

Η Άννα ζήτησε από  τους υπόλοιπους παίκτες να προσέχουν τον Παναγιώτη και να τον στηρίζουν. Οι συμπαίκτες της ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα της είδησης και έψαχναν να βρουν διάφορες λύσεις έτσι ώστε να παραμείνει. Οι παίκτες του Power of love αποχαιρέτησαν την Άννα με δάκρυα στα μάτια.

Μετά την αποχώρησή της από το σπίτι, η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφθηκε τους παίκτες και ένα από τα θέματα που συζήτησαν ήταν και αυτό που προέκυψε με την Άννα. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως αν όλα πάνε καλά στο Ντουμπάι για την Άννα και εκείνη αποφασίσει να επιστρέψει τότε θα την δεχτούν με χαρά πίσω.



Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης