Κατερίνα Γερονικολού σε Tάκη Βουγιουκλάκη: «Καλύτερα να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα»

Κατερίνα Γερονικολού σε Tάκη Βουγιουκλάκη: «Καλύτερα να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα»

Η ηθοποιός θα ενσαρκώσει στο θέατρο την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Katerina-Geronicolou-759x500
H Κατερίνα Γερονικολού πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο που ερμήνευσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στη θεατρική μεταφορά της αξέχαστης ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο». Πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV, ρώτησαν τον αδερφό της αείμνηστης ηθοποιού, Τάκη Βουγιουκλάκη, για το συγκεκριμένο project αλλά και για το γεγονός οτι θα ενσαρκώσει την Αλίκη η συγκεκριμένη ηθοποιός.

«Μακάρι να πετύχει η παράσταση», είπε χαρακτηριστικά, ενώ για την Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε ότι «δεν τη γνωρίζω την κυρία». Η ίδια εκπομπή μίλησε με την Κατερίνα Γερονικολού και της ζήτησε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη δήλωση.

«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη», είπε η ηθοποιός.


Δείτε το βίντεο:


peoplegreece.com: Η Γερονικολού απαντά στον Τάκη Βουγιουκλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης