Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς Photoshop- Τι λέει η ίδια για το κορμί της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με και χωρίς Photoshop- Τι λέει η ίδια για το κορμί της

Μία λήψη... δύο διαφορετικά σώματα!

spyrop11
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τη συμμετοχή της στο Survivor, παρουσιάζει δημόσια ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, πιο άνετο και πιο... προσγειωμένο στην πραγματικότητα. Η σημερινή της ανάρτηση στο instagram αποδεικνύει αυτή την αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, καθώς η ίδια δίνει «πληρωμένη» απάντηση σε περιοδικό που δημοσίευσε το... μπικίνι κορμί της με Photoshop!


Πρόσφατα, φωτογράφοι απαθανάτισαν την πρώην Survivor να κάνει το μπάνιο της σε παραλία της Βουλιαγμένης. Η Κωνσταντίνα φορώντας το τιρκουάζ μπικίνι της βγαίνει από τη θάλασσα και φαίνεται να αδιαφορεί για τα κλικ της κάμερας τα οποία την επόμενη μέρα δημοσιεύθηκαν σε περιοδικά και sites με photoshop αλλά και χωρίς επεξεργασία.

Σε ένα περιοδικό φαίνεται η παρουσιάστρια με πιο πληθωρικές καμπύλες, ενώ σε άλλο είναι αρκετά διαφορετικό το αποτέλεσμα. Αυτή η διαφορά έπαιξε σε εκπομπές και σχολιάστηκε αρκετά στα social media. Σήμερα, η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση. Δημοσίευσε τις δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα:

«Όλες οι οπτικές καλοδεχούμενες, όπως νιώθει καλύτερα ο καθένας! Η ουσία σε κάθε περίπτωση είναι ίδια! Αγαπώ το σώμα μου και αισθάνομαι μια χάρα».



Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης