Καίτη Φίνου: Όποιος δεν θέλει να βλέπει χοντρούλες τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία

Καίτη Φίνου: Όποιος δεν θέλει να βλέπει χοντρούλες τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία

Η απάντηση της ηθοποιού σε όλους όσους την χλεύασαν για τη φωτογραφία που ανέβασε με μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα στα social media

kait_Finou_exofyllo
Η Καίτη Φίνου τη δεκαετία του '80 αποτέλεσε το απόλυτο sex symbol και τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Η ηθοποιός χωρίς ίχνος κόμπλεξ και χωρίς φίλτρα και ρετούς ανέβασε στα social media φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι και ενώ απολάμβανε το μπάνιο της. 

Η ίδια που δεν δείχνει να πτοείται και τα έχει βρει απόλυτα με τον εαυτό της απάντησε σε όλους όσους της έκαναν αρνητικά σχόλια για τη φωτογραφία. Έτσι λοιπόν επανήλθε με νέα ρετουσαρισμένη φωτογραφία την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα:
Κλείσιμο
kait_Finou


«Χλευάστηκε η πρώτη φωτογραφία. Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω εφαρμογή και να γίνω όπως στη δεύτερη. Όποιος λοιπόν δεν θέλει να βλέπει χοντρούλες, αναγουλιάζει, σιχαίνεται να τρόπος: Τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία. Θέλω να ζω τη ζωή μου όπως εγώ γουστάρω και όχι όπως θέλουν τα σόσιαλ».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα σχόλια που συνοδεύουν το tweet της ηθοποιού την επικροτούν για την τόλμη της να ποζάρει με μπικίνι και με παραπανίσια κιλά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης