Και η Ελένη Φουρέιρα στο “Just the two of us”;

Και η Ελένη Φουρέιρα στο “Just the two of us”;

Το Mega το βαλε σκοπό! Θα χτυπήσει το Big Brother για τα καλά! Πώς; Εξασφαλίζοντας στο κυριακάτικο show του τα πιο τρανταχτά ονόματα. Ο Οκτώβρης λοιπόν πλησιάζει και το Μεγάλο Κανάλι έχει βγει στο «κυνήγι». Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και που έχουν δεχθεί πρόταση από τον σταθμό για να συμμετάσχουν στο μουσικό reality.

Το Mega το βαλε σκοπό! Θα χτυπήσει το Big Brother για τα καλά! Πώς; Εξασφαλίζοντας στο κυριακάτικο show του τα πιο τρανταχτά ονόματα. Ο Οκτώβρης λοιπόν πλησιάζει και το Μεγάλο Κανάλι έχει βγει στο «κυνήγι». Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και που έχουν δεχθεί πρόταση από τον σταθμό για να συμμετάσχουν στο μουσικό reality, “Just the two of us”…Ανάμεσα στους επικρατέστερους φαίνεται πως είναι η εκρηκτική σγουρομάλλα, Ελένη Φουρέιρα, η τραγουδίστρια που ξεκίνησε από τις Mystique και πλέον κάνει solo καριέρα Η ίδια επιβεβαίωσε πως της έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει στο “Just the two of us”, ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα λάβει μέρος.
 
«Μου έχουν κάνει πρόταση να συμμετέχω στο “Just the two of us”. Δεν έχω αποφασίσει όμως, αν θα συμμετέχω τελικά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη η οποία αν όντως είναι στο show θα ανεβάσει όχι μόνο τον πυρετό αλλά και τα νούμερα!
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης