Η Ευαγγελία Αραβανή θα παρουσιάζει talent show στο Epsilon

Η Ευαγγελία Αραβανή θα παρουσιάζει talent show στο Epsilon

Το «La Banda» έχει έναν παρουσιαστή, τρεις κριτές και αναζητά έφηβους και νεαρούς τραγουδιστές με σκοπό να εντοπίσει και να συνδυάσει ταλέντα ώστε να δημιουργήσει την απόλυτη μπάντα

Evaggelia_Aravani
Την πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας της διανύει τα τελευταία δύο χρόνια η Ευαγγελία Αραβανή. Η όμορφη παρουσιάστρια μετά το τέλος του «Dancing with the Stars» δεν ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα να μεταπηδήσει στο Epsilon.

Με δεδομένο πως στο κανάλι των Μελισσίων ανέλαβε διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, φίλη της Ευαγγελίας καθώς και ο άνθρωπος που την πίστεψε και της έδωσε την σωστή ευκαιρία στο ΣΚΑΙ (βλέπε My style rocks) η μεταγραφή της ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ευαγγελία Αραβανή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα παρουσιάζει το «La Banda». Πρόκειται για ένα μουσικό talent show, γνωστό κυρίως στην ιταλική τηλεόραση, που στόχο έχει να βρει το νέο μουσικό… φαινόμενο.

Τη νέα μπάντα που θα φέρει τα πάνω κάτω στα ελληνικά δεδομένα και θα αποδείξει πως οι παρέες κάνουν τη διαφορά ακόμα και στη μουσική. Το «La Banda» έχει τις ρίζες του στην Αμερική με τίτλο «The Band» και εμπνευστής του είναι ο Simon Cowell. Μεγάλη επιτυχία όμως έκανε στην ιταλική τηλεόραση που προβλήθηκε για πρώτη φορά του 2015, με την ενεργό συμμετοχή του Ricky Martin.

Το εν λόγω talent show έχει έναν παρουσιαστή, τρεις κριτές και αναζητά έφηβους και νεαρούς τραγουδιστές με σκοπό να εντοπίσει και να συνδυάσει ταλέντα ώστε να δημιουργήσει την απόλυτη μπάντα.

Να σημειώσουμε μάλιστα πως η Ευαγγελία Αραβανή είναι διπλά εξοικειωμένη με τη μουσική. Αρχικά γιατί πριν δυο χρόνια είχε αναλάβει τα backstage του X – Factor, στον ΣΚΑΙ, που τη φετινή σεζόν θα βλέπουμε από τη συχνότητα του Epsilon και έπειτα γιατί διατηρεί δεσμό με το λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομοπούλου.

Πάρτε μια γεύση από το «La Banda» της ισπανικής τηλεόρασης.

Five Contestants Get Eliminated by the Judges | La Banda Middle Rounds 2015
Κλείσιμο


Τέλος, να σημειώσουμε πως η Ευαγγελία Αραβανή θα παρουσιάσει το «La Banda» είναι τόσο σίγουρο που έχει ήδη καταχωρηθεί στο Wikipedia, με σημείωση πως θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. «In Greece, the first season of La Banda will air on Epsilon TV from 2019», έγραψε ο χρήστης της σελίδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης