Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε τι τρέχει με την υγεία του

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε τι τρέχει με την υγεία του

Ο ηθοποιός είπε πως πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη

dadakaridis_main01
Το πρόβλημα που έχει με την υγεία του ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και θα τον κρατήσει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για όλο το καλοκαίρι αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός.

Ο Πυγμαλίων θα υποβληθεί σε επέμβαση στην σπονδυλική του στήλη και αναγκαστικά θα είναι κλινήρης για αρκετές μέρες. «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση», είπε και συμπλήρωσε: «Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου».

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό ότι για λόγους υγείας θα απουσιάζει από την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
«Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνής… για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο… εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνής στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα! Κύριε Τσιάνο, κύριε Φιλιππίδη, κύριε Χαϊκάλη, κύριε Κόκλα, κύριε Παπαματθαίου, κύριε Τάγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία… θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης