O Ρέμος αποκάλυψε με ποιον θα τραγουδήσει φέτος στο Nammos

O Ρέμος αποκάλυψε με ποιον θα τραγουδήσει φέτος στο Nammos

Με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ Amr Diab θα ανέβει ο Έλληνας τραγουδιστής στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία στη σκηνή του Nammos

Antonis_Remos
To καλοκαίρι μπήκε και η Μύκονος ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχτεί τους απανταχού σελέμπριτις από όλο τον κόσμο. Βέβαια το νησί των Ανέμων πήρε μια μικρή γεύση κατά την διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Τραγουδιστές, μοντέλα και ηθοποιοί έφτασαν μαζικά στο νησί των Ανέμων με αεροπλάνα, πλοία της γραμμής, πολυτελή σκάφη και ιδιωτικά τζετ προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο, την θάλασσα και την ξέφρενη νυχτερινή ζωή.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, για άλλη μια φορά επέλεξαν το Nammos για να χαλαρώσουν. Την ώρα που η Υβόννη γευόταν μαζί με μια φίλη της τις λιχουδιές του εστιατορίου, η κάμερα του Mykonos Live πλησίασε τον Αντώνη και ο αγαπημένος καλλιτέχνης, χαλαρός και όπως πάντα ευδιάθετος, αποκάλυψε με ποιον τραγουδιστή θα συμπράξει φέτος στην καθιερωμένη ετήσια συναυλία του στη σκηνή του Nammos. Και το όνομα αυτού; Amr Diab, o Αιγύπτιος καλλιτέχνης που έχει την φήμη του ημίθεου στις αραβικές χώρες.

ΤΟ MYKONOS LIVE TV ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΕΜΟ ME ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ ΝΑMMOS


Κλείσιμο
Για να καταλάβετε ποιος είναι ο Amr Diab ακούστε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του  το «Tamally Maak»

Tamally Maak - Amr Diab تملى معاك - عمرو دياب
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης