Οι αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη για το «κόψιμο» της εκπομπής του

Οι αναρτήσεις του Μένιου Φουρθιώτη για το «κόψιμο» της εκπομπής του

Με ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη φράση «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως «καρφί»

menios_sihamenios
Με μία από τις πιο γνωστές παροιμιώδεις φράσεις σχολίασε ο Μένιος Φουρθιώτης τις νέες πληροφορίες για το τέλος της εκπομπής Αποκαλυπτικά και την λήξη της συνεργασίας του με τo Epsilon.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η νέα διοίκηση έκρινε τον παρουσιαστή και αποφάσισε να αποτελέσει παρελθόν, με τον ίδιο να βάζει τις φωνές όταν του γνωστοποίησαν την απόφαση.

😉

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Menios Fourthiotis (@meniosfourthiotis) στις

Κλείσιμο

Με ανάρτηση στο Instagram, ο Μένιος έκανε -έμμεσα πλην σαφέστατα- το σχόλιο του, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με τη φράση «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως «καρφί», όχι μόνο προς τον νέο ιδιοκτήτη, Ιβάν Σαββίδη, αλλά και προς τα υπεύθυνα στελέχη για το πρόγραμμα, Τζώνυ Καλημέρη και Άλκηστη Μαραγκουδάκη.


Λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε φωτογραφία του και έγραψε: «Να έχετε μια όμορφη μέρα… και να θυμάστε τι δίδαξε ο Αριστοτέλης: “Ο σκοπός της τέχνης δεν είναι να περιγράψει την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά την εσωτερική σημασία τους”».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης