H Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τις μπαλαρίνες κόρες της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τις μπαλαρίνες κόρες της

Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram και η πρώτη έξοδος μετά τον ερχομό του γιου της

stamatina-tsimtsili
Την πιο όμορφη και ολοκληρωμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του «Happy Day» πλέει σε πελάγη καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Ο ερχομός του γιου της και συνολικά τρίτου παιδιού της με τον Θέμη Σοφό, την έχει κάνει μια ευτυχισμένη μητέρα και γυναίκα. Η Σταματίνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ιδιαίτερα τρυφερή φωτογραφία.

Χθες λοιπόν η παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του μικρού Γιαννάκη! Η παρουσιάστρια πόζαρε κρατώντας τις κόρες της στην αγκαλιά της, μετά από την παράσταση μπαλέτου, στην οποία συμμετείχαν. Αναλυτικά έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία:

«Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό… μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη “έξοδο” από το σπίτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας!»


Σήμερα συνειδητοποίησα για ακόμα μια φορά ποσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Το να βλέπω τις κόρες μας στην σχολική παράσταση μπαλέτου ήταν πολύ συγκινητικό... μια σκηνή που μου φαινόταν πολύ μακρινή όταν τις είχα μωρά στην αγκαλιά μου. Γι αυτό πρέπει να ζούμε το τώρα και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής. 👍🏻😘Παρεμπιπτόντως αυτή η παράσταση ήταν η καλύτερη αφορμή για την πρώτη "έξοδο" από το σπιτι μετά την γέννηση του Γιαννάκη μας! 👶🏻 #family #lovemydaughters #motherof3 #soproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης