Η Ματσούκα, η Παξινού και ο πονόδοντος!

Η Ματσούκα, η Παξινού και ο πονόδοντος!

Η χιουμοριστική ανάρτηση της ηθοποιού και η φωτογραφία στο Instagram

DimitraMatsouka_exof
Μια όχι και τόσο κολακευτική φωτογραφία ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ηθοποιός απεικονίζεται στη φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και όπως λέει υποφέρει από πονόδοντο.

Γράφει λοιπόν με χιούμορ στην ανάρτησή της η Δήμητρα Ματσούκα: «Διέκοψε, λένε, κάποτε η Κατίνα Παξινού τον -αληθινό- της θρήνο για την απώλεια ενός κοντινού της προσώπου, για να πει το επικό: “Να! έτσι πρέπει να παίξω τον τελευταίο μονόλογο!” μιλώντας για την επικείμενη παράσταση στην Επίδαυρο όπου θα έπαιζε την Ηλέκτρα του Σοφοκλή. Εγώ, στο παραπάνω ενσταντανέ, διέκοψα τον επίσης ειλικρινή μου θρήνο (για ανελέητο πονόδοντο, ευτυχώς) ώστε να ποστάρω στο Instagram. Είναι κρίμα και αμαρτία τέτοιους πόνους να μην μπορώ και εγώ να τους χρησιμοποιήσω πιο δημιουργικά. Όποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται να μου δώσει μεγάλο δραματικό ρόλο-γιατί όχι, από την περιοχή του Αττικού Δράματος, ιδανικά, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, για του χρόνου πια-ας επικοινωνήσει».

Διέκοψε ,λένε,κάποτε η Μαρίκα Κοτοπούλη τον -αληθινό- της θρήνο για την απώλεια ενός κοντινού της προσώπου, για να πει το επικό:«Να!έτσι πρέπει να παίξω τον τελευταίο μονόλογο!» μιλώντας για την επικείμενη παράσταση στην Επίδαυρο όπου θα έπαιζε την Ηλέκτρα του Σοφοκλή.//Εγώ,στο παραπάνω ενσταντανέ,διέκοψα τον επίσης ειλικρινή μου θρήνο (για ανελέητο πονόδοντο,ευτυχώς) ώστε να ποστάρω στο ινσταγκραμ. Είναι κρίμα κι αμαρτία τέτοιους πόνους να μην μπορώ κιεγω να τους χρησιμοποιήσω πιο δημιουργικά.Όποιος σκηνοθέτης ενδιαφέρεται να μου δώσει μεγάλο δραματικό ρόλο-γιατί όχι, από την περιοχή του Αττικού Δράματος,ιδανικά,στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών,για του χρόνου πια-ας επικοινωνήσει. #greek_festival_2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης