Πού θα πάει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Πού θα πάει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Η ανάρτηση στα social media και το σχόλιο γνωστού τηλεοπτικού μάγειρα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

gkountaras
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που γνώρισε το κοινό μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο δημοσιογράφος μετά από αρκετά χρόνια αποχώρησε από το πάνελ της Ελένης αλλά εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικό του Alpha.

Σήμερα βρέθηκε στην εκπομπή Happy Day και επέστρεψε μπροστά στις κάμερες από τη συχνότητα του Alpha.  Με την παρουσία του χαροποίησε πολλούς, αλλά ειδικότερα τη μεγαλύτερη θαυμάστριά του, που δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του, Ναταλί Κάκκαβα. Η μετεωρολόγος ανήρτησε στο instagram της φωτογραφία του.
«Μας έχεις λείψει… Εμένα τουλάχιστον σίγουρα… Μιας και εξακολουθώ να είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου», σημείωσε η σύζυγος του δημοσιογράφου.

Κλείσιμο


Ωστόσο έντονο ενδιαφέρον στη δημοσίευση έχει ένα σχόλιο, που πιθανώς να προδίδει το επόμενο βήμα στην καριέρα του Γρηγόρη. Ο Βασίλης Καλλίδης σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτηση: «Σύντομα μαζί μας έμαθα ε;;».

Ο μάγειρας του Πρω1νό μπορεί είτε να έκανε χιούμορ, ή να γνωρίζει κάτι περισσότερο για το επόμενο βήμα του Γρηγόρη. Δεν είναι τυχαία ούτε χημεία που είχε φέτος -ως καλεσμένος- στην εκπομπή του ΑΝΤ1, αλλά και ούτε τα σενάρια που κυκλοφορούν από πέρσι για την μετακίνησή του στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

gkountaras-sxolio-kallidi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης