Μετά το «Τατουάζ» δεν αποκλείεται να δούμε τον Ντάνο και στο θέατρο

Μετά το «Τατουάζ» δεν αποκλείεται να δούμε τον Ντάνο και στο θέατρο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους συντελεστές της παράστασης «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

giorgos_aggelopoulos
Έκπληξη, συζητήσεις και ενστάσεις προκαλεί το φημολογούμενο νέο επαγγελματικό βήμα του Γιώργου Αγγελόπουλου καθώς, έχοντας πάρει το «βάπτισμα του πυρός» από την συμμετοχή του στο Τατουάζ, λέγεται πως θα παίξει σε θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές του enikos.gr, ο νικητής του περσινού Survivor φέρεται ότι θα λάβει μέρος στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Μετά από συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα, που έχει γράψει μαζί με τον Δημήτρη Αποστόλου την μακροβιότερη μαύρη κωμωδία και την έχει σκηνοθετήσει, είπε το «ναι» στον ρόλο του παραγιού Ρουσέτου, που ερωτοτροπεί με μια από τις βασικές ηρωίδες, την Γιάννα, ενώ παράλληλα έχει και ένοχα μυστικά που θα αποκαλυφθούν στο φινάλε του έργου.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως ο Ντάνος δεν συμμετείχε στην φωτογράφηση των συντελεστών της παράστασης που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

dad_paraskevi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης