Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα που δεν της αρμόζουν»

Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα που δεν της αρμόζουν»

 Ο τραγουδιστής μίλησε για την σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου  

k2_items_src_5c024846efd6b7a60c74eb476cd351fc
Το αφιέρωμα της εκπομπής «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» στη Νατάσα Θεοδωρίδου πριν μερικές ημέρες, στάθηκε αφορμή για να ενοχληθεί ο πρώην συνεργάτης της, Τριαντάφυλλος καθώς δεν ήταν καλεσμένος.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο τραγουδιστής ξέσπασε με μια ανάρτηση στα social media στην οποία έγραφε:«Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο “Στην υγεία μας ρε παιδιά”, εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό. Μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες, να είσαι πάντα καλά Νατασσα μου με υγεία και αγάπη. Καλή συνέχεια σου εύχομαι».

Δημοσιογράφος του Πρω1νού στον Ant1 συνάντησε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος μίλησε για την σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Τη Νατάσα την αγαπάμε πολύ και τη σεβόμαστε σαν τραγουδίστρια. Η γυναίκα έχει τόσες δουλειές… Μπορεί να ξεχάστηκε η κοπέλα και δεν με κάλεσε. Επειδή το όνομά μου δεν αναφέρθηκε πουθενά, δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει ότι αυτά τα τραγούδια τα έχω γράψει εγώ; Έχω βάλει και εγώ ένα λιθαράκι μικρό στη Νατάσα για να γίνει αυτό που είναι, που έτσι κι αλλιώς θα γινότανε. Η Νατάσα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια και νομίζω είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Όταν ήμασταν παιδιά πηγαίναμε για καφέ στη Γλυφάδα και σε κάθε φανάρι έδινε λεφτά στα παιδάκια. Είναι πολύ καλή ψυχή, τώρα δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα τα οποία δεν της αρμόζουν».



Δείτε περισσότερα στο βίντεο:



Κλείσιμο



Δείτε βίντεο: Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα που δεν της αρμόζουν»
Τριαντάφυλλος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν ξέρω γιατί κάνει κάποια πράγματα που δεν της αρμόζουν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης