Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor 

maxresdefault
Ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης και, μεταξύ άλλων, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου. Καλεσμένος στο Survivor Πανόραμα, ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στον προκλητικό τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε την νίκη του επί του Νάσου, μετά τις αλλαγές στη σύνθεση των δύο ομάδων που έφεραν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.


«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια του Νάσου Παπαργυρόπουλου εάν παρεξήγησαν αυτό το συμβάν. Δεν απευθυνόμουν στον Νάσο. Είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι, τον εκτιμώ και τον παρακολουθώ στα μάτια όταν μιλάει. Έχω ανοιχτεί μαζί του, έχω συζητήσει… Και στη ένωση συζητήσαμε πολύ, αλλά δεν ακούστηκαν κάποια πράγματα. Του μίλησα για τη ζωή μου, για το πώς έχω μεγαλώσει…», ανέφερε ο Κωνσταντίνος.


Τονίζοντας πως η επίμαχη κίνηση δεν άρεσε ούτε στον ίδιο όταν είδε το σχετικό βίντεο, κατέληξε: «αυτό το “άιντε” δεν πήγαινε στον Νάσο. Βγήκε ένα πάθος νίκης από μέσα μου. Είχα καιρό να φέρω νίκη στην ομάδα και αυτό με είχε στεναχωρήσει. Για ποιον λόγο να πω “άιντε” σε έναν άνθρωπο που σέβομαι και εκτιμάω; Όταν το είδα δεν μου άρεσε, λέω: τι είναι αυτό το πράγμα»;


Δείτε το βίντεο με την επίμαχη σκηνή:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης