H Ρένια Λουιζίδου μιλάει για το χωρισμό της Βάσως Λασκαράκη

H Ρένια Λουιζίδου μιλάει για το χωρισμό της Βάσως Λασκαράκη

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που η συνάδελφός της ήταν στα χωρίσματα με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και εκείνη δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό

renia-vaso
Ιδιαίτερες αποκαλύψεις για τη Βάσω Λασκαράκη και την περίοδο πριν αποφασίσει να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της με το Γιάννη Τσιμιτσέλη. Συνάδελφός της μίλησε δημόσια για το πώς έβλεπε την ηθοποιό στα γυρίσματα.

Ο λόγος για τη Ρένια Λουιζίδου, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Σόι σου».
«Δεν ξέραμε τίποτα. Η Βάσω έδειχνε πιο κακόκεφη και στενοχωρημένη, αλλά σε βαθμό που νόμιζες ότι μπορεί να είναι και κουρασμένη. Δηλαδή κι εμένα, αν με πετύχεις σε περίοδο που έχω το πρωί το σίριαλ και το βράδυ το θέατρο, μπορεί να με δεις το ίδιο κακόκεφη. Εκ των υστέρων, όταν μάθαμε τι έγινε, γιατί εγώ τουλάχιστον πληροφορήθηκα για το διαζύγιο από το δελτίο Τύπου, όπως και ο περισσότερος κόσμος, σκέφτηκα: “Α, γι’ αυτό ήταν έτσι στα γυρίσματα”. Προφανώς ήθελε να διαχειριστεί τον χωρισμό της ιδιωτικά και το καταλαβαίνω απολύτως. Πόσω μάλλον όταν και οι δύο είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, οπότε, αν διέρρεε κάτι, θα γινόταν… τσίρκο!», εξήγησε η ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης