«Ρίσκο να υποδυθεί η Γερονικολού την Αλίκη», λέει η χήρα του Αλέκου Σακελλάριου

«Ρίσκο να υποδυθεί η Γερονικολού την Αλίκη», λέει η χήρα του Αλέκου Σακελλάριου

«Άλλο είναι η Γερονικολού, άλλο η Βουγιουκλάκη. Αν ψάχνουμε να βρούμε την ξανθιά και την σταρ την Αλίκη, δεν θα τη βρούμε», είπε η Τίνα Σακελλάριου

geronikolou-αλικι
Η Τίνα Σακελλάριου, χήρα του αείμνηστου Αλέκου Σακελλάριου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου ρωτήθηκε για την θεατρική μεταφορά της ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που πρόκειται να ανέβει τον ερχόμενο Οκτώβρη στο θέατρο ΗΒΗ.

Πρωταγωνιστές της παράστασης, όπως είναι γνωστό θα είναι η Κατερίνα Γερονικολού, στο ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, και ο Ορέστης Τζιόβας, στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.


Η Τίνα Σακελλάριου

«Είναι ρίσκο για την Κατερίνα Γερονικολού που θα παίξει έναν ρόλο που έχει ταυτίσει ο κόσμος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;» ρώτησε η δημοσιογράφος με την Τίνα να απαντάει: «Όπως και να το δεις είναι ρίσκο. Αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να πάει ο κόσμος με σύγκριση. Άλλο είναι η Γερονικολού, άλλο η Βουγιουκλάκη. Ο Ορέστης Τζιόβας γιατί να μην υποδυθεί τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Γιατί να μην το κάνει; Πολύ ωραίο παιδί είναι. Τα λέει. Καλός ηθοποιός είναι. Γιατί να μην τον κάνει τον ρόλο του Παπαμιχαήλ; Όπως επίσης και η Γερονικολού γιατί να μην κάνει τον ρόλο της Αλίκης; Τώρα βέβαια αν ψάχνουμε να βρούμε την ξανθιά και την σταρ την Αλίκη, δεν θα τη βρούμε».

Κλείσιμο
«Αν ερχόταν ο Λάκης Λαζόπουλος που είναι ο σκηνοθέτης στο «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» κι έλεγε ότι θα ήθελα να βάλω τον Γιώργο Αγγελόπουλο να παίξει ένα ρόλο…», πρόσθεσε η δημοσιογράφος. «Λες για τον Ντάνο; Κοίταξε να δεις, είναι παρακινδυνευμένο αυτό που λες, δεν ξέρω», είπε η Τίνα Σακελλάριου χωρίς να προσθέσει κάτι παραπάνω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης