Στην Κοζάνη για επενδύσεις ο Σάκης Ρουβάς

Στην Κοζάνη για επενδύσεις ο Σάκης Ρουβάς

Ο φακός τον... τσάκωσε μαζί με τη σύζυγό του

pou-pige-o-sakis-tin-katia-prwto-ranteboumeta-to-gamo_w_l
Σε γνωστό εστιατόριο της Κοζάνης απαθανάτισε, σήμερα το μεσημέρι, η κάμερα τον Σάκη Ρουβά και τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.  Το διάσημο ζευγάρι απόλαυσε το γεύμα του στο κέντρο της πόλης και αναχωρώντας από το εστιατόριο έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής και από «ρουβίτσες» που έσπευσαν για μία selfie με τον Σάκη.  
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην περιοχή με την ιδιότητα του επενδυτή. Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στην παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές όπως η βιομάζα και το βιοαέριο και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του παραμένει ζωηρό για τον συγκεκριμένο τομέα.
Η παρουσία του άλλωστε σε ημερίδα στα Γιάννινα, πριν μερικές ημέρες, μαζί με ανθρώπους που σχεδιάζουν την ανάπτυξη μονάδων βιοαερίου στην περιοχή μόνο τυχαία δεν θεωρήθηκε από τους παρευρισκόμενους. 
Κλείσιμο
Τι ακριβώς περιλαμβάνεται στα πλάνα του είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, καθώς οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μπορεί να προβάλλονται ως μία σημαντική εναλλακτική πηγή, συνήθως όμως συνοδεύονται και από κοινωνικές αντιδράσεις.


Δείτε βίντεο: 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης