ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Χάρος μίλησε ανοιχτά για το Survivor- Η κόντρα του με τη Σαλταφερίδου και οι σχέσεις του με τον Κρητικό

Ο Χάρος μίλησε ανοιχτά για το Survivor- Η κόντρα του με τη Σαλταφερίδου και οι σχέσεις του με τον Κρητικό

«Ένας άνθρωπος που δεν πλησιάζεται καθόλου», ήταν τα λόγια του για την πρώην συμπαίκτρια του   

---1552018-71105-
Ο Σώζων Παλέστρος Χάρος, μετά την αποχώρηση του από το Survivor, βρέθηκε καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΙ. Ο Σώζων ήταν ένας από τους παίκτες του παιχνιδιού ο οποίος είχε καταφέρει να γίνει αρκετά δημοφιλής με την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του. 
Στα τελευταία επεισόδια του παιχνιδιού οι καβγάδες του με την συμπαίκτρια του Εύη Σαλταφερίδου είχαν επηρεάσει αρκετά τη συμβίωση των άλλων παικτών. Ο Σώζων,μεταξύ άλλων, είπε στην Ντορέττα ότι η Εύη είναι «ένας άνθρωπος που δεν πλησιάζεται καθόλου. Πίστευε ότι θα έμπαινε στην ομάδα των Μαχητών και είχε κάνει μια προετοιμασία.Είχε επαφές μεγάλες με πρώην και... νυν παίκτες του Survivor. Φρόντισε να μάθει συγκεκριμένα γι αυτούς και βλέποντας στα social πληροφορίες γι αυτούς.
Κλείσιμο
Μου τα έλεγε η Εύη και στο αεροπλάνο και στο ξενοδοχείο. Είχε αυταρχικό στυλ που δεν βοηθάει την επικοινωνία. Δεν ήθελε να μιλάμε. Είχε δει το facebook μου και με θεώρησε εύκολο στόχο».
Δείτε το βίντεο: 
Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ισχυρίστηκε ότι όταν κέρδιζαν κάποιο έπαθλο σε έναν αγώνα, δεν τον άφηναν να το φάει ολόκληρο και του έλεγαν να το μοιραστεί με τους παλιότερους που… πεινούσαν περισσότερο.
Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί με όλα όσα είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης