Άννα Βίσση: Το καλοκαιρινό hit είναι το Fuego

Άννα Βίσση: Το καλοκαιρινό hit είναι το Fuego

Το μήνυμα και η αντίδραση της τραγουδίστριας για τη δεύτερη θέση της Ελένης Φουρέιρα - Δείτε την Άννα Βίσση στη Eurovision το 2006

anna_vissi
Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μην κατέκτησε την πρωτιά στην Eurovision 2018ωστόσο είναι και πάλι νικήτρια αφού το αποτέλεσμα της δεύτερης θέσης από μόνο του είναι κάτι σπουδαίο. Η Κύπρος κατακτά για πρώτη φορά την δεύτερη θέση και αποδεικνύεται πως κάποιες φορές οι δικαιολογίες -τύπου συμμαχίες- δεν ισχύουν. Η εκρηκτική της εμφάνιση κέρδισε όλη της Ευρώπη απλά είχε μία ισχυρή αντίπαλο με ένα τραγούδι- ύμνο στη διαφορετικότητα. Την Netta Barzilai από το Ισραήλ.

Η Άννα Βίσση η οποία έχει συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και φέτος είχε έναν ακόμα λόγο, λόγω καταγωγής, να στηρίξει τον διαγωνισμό, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί δημόσια για το αποτέλεσμα.

Η τραγουδίστρια πόσταρε στο Ιnstagram την κυπριακή σημαία ως φωτογραφία. «Μπορεί το Ισραήλ να κέρδισε την πρώτη θέση με ένα υπέροχο τραγούδι χωρίς αμφιβολία, ωστόσο έχω συγκινηθεί που η Κύπρος, ήταν τόσο κοντά και κέρδισε το ενδιαφέρον και την αγάπη από όλους χάρη σε αυτό το δυναμικό κορίτσι, την Ελένη Φουρέιρα και το μοναδικό τραγούδι από τον φίλο μου Άλεξ Παπακωνσταντίνου μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές! Μπράβο παιδιά και συγχαρητήρια για τη σκληρή δουλειά και την πίστη που δείξατε και επίσης… Εκρηκτική εμφάνιση!!!! Το καλοκαιρινό hit είναι το Fuego!»

Κλείσιμο

Ας θυμηθούμε και την Άννα Βίσση που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2006 με το τραγούδι «Everything»

Anna Vissi - Everything (Live Eurovision Greece 2006)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης