H Φιλιώ Πυργάκη επέστρεψε στο πάλκο μετά τη μάχη με τον καρκίνο

H Φιλιώ Πυργάκη επέστρεψε στο πάλκο μετά τη μάχη με τον καρκίνο

«Δεν το βάζω κάτω και θα προχωρήσω τις συναυλίες όσο αντέχω. Το λέει η καρδιά μου», είπε η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού

Filio_Pyrgaki
Η Φιλιώ Πυργάκη είναι μια πραγματική αγωνίστρια της ζωής. Η μεγάλη ερμηνεύτρια του δημοτικού τραγουδιού που προσφάτως είχε αποκαλύψει τη σκληρή μάχη που δίνει για να αντιμετωπίσει τον καρκίνο επέστρεψε στο πάλκο και με την μοναδική της φωνή τραγούδησε την περασμένη Κυριακή στο Πανηγύρι Ηπειρωτών της Νέας Ιωνίας, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η Φιλιώ Πυργάκη ανέβηκε στη σκηνή με τα μάτια βουρκωμένα παρουσία 2.000 θεατών, οι οποίοι όλο το βράδυ δεν σταμάτησαν να την χειροκροτούν και να την αποθεώνουν.

«Είμαι εδώ κοντά σας για ακόμα μία φορά. Δεν θα μπορούσα να λείπω εγώ από εδώ. Εσείς μου δίνετε δύναμη για να στέκομαι στα πόδια μου» είπε από μικροφώνου σκουπίζοντας τα δάκρυά της από τη συγκίνηση.

Όταν, μάλιστα, ερμήνευσε το τραγούδι «Σαν πεθάνω ξαφνικά», ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ φώναζαν «για πάντα θα μείνεις κοντά μας, Φιλιώ!».

Πλήθος θαυμαστών, όλων των ηλικιών, βρέθηκαν στον στεγασμένο χώρο του δήμου για να φωτογραφηθούν μαζί της και να της σφίξουν το χέρι. Κι εκείνη στεκόταν υπομονετικά εκεί για να τους προσφέρει χαρά. Όταν άρχισε να τραγουδάει, τα περίπου 2.000 άτομα που είχαν γεμίσει τον δημοτικό υπαίθριο χώρο σηκώθηκαν όρθια, δείχνοντας έτσι την αγάπη τους στη Φιλιώ Πυργάκη.

«Δεν γνώριζα ότι το κοινό με αγαπάει τόσο πολύ. Μετά το δημοσίευμά σας, έσπασαν τα τηλέφωνα από όλη τη γη, για να μου δείξουν την αγάπη τους. Μου τηλεφώνησαν από Αμερική, Αυστραλία, μέχρι και από τη Ρωσία. Τους ευχαριστώ όλους θερμά και τονίζω ότι θα στέκομαι όρθια για να τους διασκεδάζω μέχρι τέλους» είπε η ίδια και συνέχισε: «Οταν ανέβηκα στην πίστα στο πανηγύρι της Νέας Ιωνίας, ένιωσα φοβερή συγκίνηση. Δεν ήξερα πώς θα τραγουδήσω... Όμως αυτοί οι άνθρωποι μου έδωσαν ξανά δύναμη και κουράγιο. Δεν σας κρύβω ότι έχω κάποιο κινητικό πρόβλημα, όμως είμαι βέβαιη πως θα το ξεπεράσω. Δεν το βάζω κάτω, και θα προχωρήσω τις συναυλίες όσο αντέχω. Το λέει η καρδιά μου», εξομολογήθηκε στην Espresso. 

Κλείσιμο
ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ 2018🔥🔥🔥
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης