Ποια είπε στη Φουρέιρα «αν είχα το κορμί σου θα κυκλοφορούσα γυμνή»;

Ποια είπε στη Φουρέιρα «αν είχα το κορμί σου θα κυκλοφορούσα γυμνή»;

Το απίστευτο βίντεο με τη συνομιλία της Ελένης Φουρέιρα και της πιο διάσημης make up artist Nikkie Tutorials έριξε το Instagram

foureira_body
Μπορεί το όνομα Nikkie Tutorials να μην σας λέει κάτι όμως αυτή η κοπέλα έχει το κάτι μαγικό στον θαυμαστό κόσμο των social media και κυρίως στο Instagram. Η Nikkie είναι από τις πιο γνωστές make up artists του πλανήτη με 10,2 εκατομμύρια ανθρώπους να την ακολουθούν. Είναι σαν να λέμε ότι την ακολουθεί μια ολόκληρη Ελλάδα δηλαδή. Η Tutorials ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια γιατί τα γράφουμε όλα αυτά. Υπάρχει λόγος και ο λόγος ακούει στο όνομα Ελένη Φουρέιρα. Η Nikkie κάλεσε διαδικτυακά την εκπρόσωπο της Κύπρου και συνομίλησαν ζωντανά. Το βίντεο της συνομιλίας τους προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Μέσα από βίντεο η Tutorials εκφράζει τον θαυμασμό της στην Φουρέιρα, την εκθειάζει, ζητάει από τον κόσμο να την ψηφίσει και δεν διστάζει να της πει ότι αν είχε το κορμί της θα κυκλοφορούσε γυμνή. Η δε Φουρέιερα δείχνει να έχει ξετρελαθεί και χοροπηδάει από τη χαρά της όταν απαντάει στο κάλεσμα και την βλέπει μπροστά της.

Δείτε όλα όσα συνέβησαν και ακούστηκαν στο βίντεο που ακολουθεί

Κλείσιμο
Η Nikkei Tutorials κάλεσε σε live την Ελένη Φουρέιρα και έγινε χαμός στο instagram!


Το αρχικό βίντεο διάρκειας 15 λεπτών που ανέβασε η Nikkie στον λογαριασμό της κάνει ολόκληρη εισαγωγή για εκείνη και το τραγούδι της πριν την συναντήσει... διαδικτυακά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης