H αποκάλυψη της Κορίνα Τσοπέη: Ήθελα να σκοτώσω τον άνδρα μου επειδή με εγκατέλειψε με τρία παιδιά

H αποκάλυψη της Κορίνα Τσοπέη: Ήθελα να σκοτώσω τον άνδρα μου επειδή με εγκατέλειψε με τρία παιδιά

«Εκείνες τις τραγικές ώρες ήθελα εκδίκηση, όμως μετά, που ήμουν νηφάλια, έλεγα “όχι, δεν θα καταστραφώ”», είπε η πρώην Μις Υφήλιος του 1964

korina_Tsopei
Μια σούπερ αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες των τελευταίων 50 ετών. Η Κορίνα Τσοπέη, η ομορφιά της οποίας είχε ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα καθώς είχε βγει Μις Υφήλιος το 1964 μίλησε για άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Σήμερα σε ηλικία 73 ετών πιο ώριμη από ποτέ αποκάλυψε πώς παραλίγο να καταστρέψει τη ζωή της για έναν άνδρα.





Κλείσιμο
-Είχατε ερωτικές απογοητεύσεις;
Μην πας μακριά: Ο άντρας που ερωτεύτηκα και έκανα τρία παιδιά μαζί του με εγκατέλειψε.

-Είναι ακόμα αγκάθι στην καρδιά σας αυτή η εγκατάλειψη;
Όχι. Γιατί τον άντρα μου τον «έθαψα» μέσα στο μυαλό μου την ίδια μέρα. Δεν υπήρχε για μένα μετά. Αυτός πίστευε ότι θα με ξαναβρεί κοντά του. Εγώ όμως είχα δώσει το τέλος σε αυτή την ιστορία. Μετά γνώρισα τον δεύτερο σύζυγό μου, που έκανε τη ζωή μου τόσο όμορφη όσο δεν θα μπορούσα να φανταστώ ούτε σε όνειρο. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άντρα.





-Εκείνες τις τραγικές στιγμές σκεφτήκατε να δώσετε τέλος στη ζωή σας, δεδομένου ότι ήσασταν μόνη σε μια ξένη χώρα με τρία ανήλικα παιδιά;
Όταν έχεις παιδιά δεν το σκέφτεσαι αυτό. Να τον σκοτώσω, ναι, το είχα σκεφτεί. Ου ου, πολλές φορές. Μου ερχόταν να πάρω το αυτοκίνητο και να μπω μέσα στο δικαστήριο και να τον τελειώσω. Εκείνες τις τραγικές ώρες ήθελα εκδίκηση, όμως μετά, που ήμουν νηφάλια, έλεγα «όχι, δεν θα καταστραφώ». Ευτυχώς, όλες τις πράξεις της ζωής μου τις περνάω από κόσκινο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης