Ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε τα προβλήματα που έχει με το φαγητό και τον ύπνο

Ο Στέλιος Κρητικός αποκάλυψε τα προβλήματα που έχει με το φαγητό και τον ύπνο

Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Σώζοντα από το Survivor

Stelios_Kritikos
Για την μετά Survivor εποχή αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστεί μίλησε ο Στέλιος Κρητικός στο Survivor Πανόραμα.

Ο πρώην διάσημος εκμυστηρεύτηκε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου τόσο για την προσοχή που χρειάζεται με το φαγητό όσο και τα θεματάκια που αντιμετωπίζει με τον ύπνο, φέρνοντας μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

«Με τον ύπνο είχα ένα θεματάκι και έχω ένα θεματάκι. Το πιο τρομαχτικό είναι ότι το πρώτο πρωινό που ξύπνησα στο κρεβάτι μαζί με τη γυναίκα μου, σηκώθηκε η γυναίκα μου για να πάει να δει τη μικρή και εκεί ξύπνησα εγώ από την κίνηση της και νόμιζα ότι ήταν ο ρεπόρτερ μαζί με την κάμερα και ήταν η ώρα να δώσω συνέντευξη», ανέφερε γελώντας ο πρώην παίκτης του Survivor.

Όταν η Ντορέττα τον ρώτησε αν θα μπορούσε να κάνει μια συζήτηση με τον Χάρο, τώρα που είναι κι αυτός εκτός παιχνιδιού, έτσι ώστε να λυθεί η μεταξύ τους παρεξήγηση, εκείνος ήταν ευθύς και ειλικρινής.

«Είχε το περιθώριο να μου κάνει οποιαδήποτε κουβέντα ήθελε μέσα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που βγήκα από το παιχνίδι και άκουσα αυτά που έλεγε για μένα και με κατηγορούσε δεν έχω κανένα λόγο να αφιερώσω ούτε ένα δευτερόλεπτο για τον Σώζοντα», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.


Κλείσιμο
Τι είπε ο Στέλιος Κρητικός για την αποχώρηση του Σώζοντα από το Survivor;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης