Διάσημη blogger κάλεσε τους 10 εκατ. φίλους της να ψηφίσουν Φουρέιρα στη Eurovision

Διάσημη blogger κάλεσε τους 10 εκατ. φίλους της να ψηφίσουν Φουρέιρα στη Eurovision

H Nikkie Tutorials με τους 10,2 εκ. followers στο Instagram είναι ενθουσιασμένη με την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego

foureira-ti-koitas-02
Το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έχει προκαλέσει μία μικρή φρενίτιδα και στο διαδίκτυο. Τα στοιχήματα τη θέλουν να κερδίζει το Σάββατο το διαγωνισμό, ενώ χθες δέχτηκε ανοιχτά τη στήριξη διάσημης  blogger ομορφιάς του εξωτερικού.

Ο λόγος για την Nikkie Tutorials, η οποία διατηρεί κανάλι στο YouTube με τους συνδρομητές της να φτάνουν τα 10 εκατομμύρια. Η YouTuber από την Ολλανδία άκουσε το Fuego και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που κάλεσε την Ελένη να κάνουν μαζί ένα μικρό live στο Instagram.  H blogger όλο αυτόν τον καιρό έλεγε στους 10 εκατομμύρια followers της πως η Ελένη είναι το «girl crush» της για τη φετινή Eurovision και τους κάλεσε να τη ψηφίσουν.

Οι δυο κοπέλες δεν είχαν συναντηθεί ποτέ μέχρι στιγμής. Η πρώτη συνάντησή τους έγινε στα social μέσω αυτού του live όπου η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η φόρμα του Vrettos Vrettakos είναι όχι μια αλλά... τέσσερις. «Οι πρόβες ήταν άπειρες και ήθελαν να αποφύγουν οτιδήποτε μπορούσε να πάει στραβά», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης μιλήσανε για γυναικεία μυστικά ομορφιάς και κλείνοντας το live η Nikkie Tutorials είπε πως ανυπομονεί να τη συναντήσει από κοντά και πως σύντομα θα τη φιλοξενήσει στο κανάλι της στο Youtube!



Δείτε το βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης