Λυκουρέζος & Καλογρίδη: Το love story, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στη Βενετία

Λυκουρέζος & Καλογρίδη: Το love story, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στη Βενετία

«Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχθώ εκπλήξεις. Και η Νατάσα ήταν μια υπέροχη θαυμάσια έκπληξη...», είπε ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας πια ανοιχτά για τη σχέση του μαζί της

natasa
Μια άκρως ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στον Νίκο Κοκλώνη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στη Βενετία για την εκπομπή Celebrity Travel.

O γνωστός ποινικολόγος ευδιάθετος, χωρίς ίχνος κόμπλεξ και με την απίστευτη ευφράδεια λόγου που τον διακρίνει μίλησε πιο ανοιχτά από ποτέ για τα νέα δεδομένα της ζωής του, τη Νατάσα Καλογρίδη, αποκάλυψε αν είναι ευτυχισμένος αλλά και πώς ξεπερνά την απώλεια της αγαπημένης του Ζωής Λάσκαρη.

Στην ερώτηση του Νίκου Κοκλώνη πώς είναι σήμερα ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε: «Υπέροχα. Σε αυτή τη μαγική πόλη δεν μπορεί παρά να αισθάνεσαι υπέροχα».

Στο αν είναι ευτυχισμένος απάντησε: «Θέλεις μονοσήμαντη απάντηση σε αυτό... Ο δρόμος ο δικός μου είναι στη Δημοκρίτου στον αριθμό 19».

Δεν ασχολείται με τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα
Τι απάντησε όμως για το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή τον τελευταίο καιρό είναι κρεμασμένη στα περίπτερα; «Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν ασχολούμαι, το προσπερνώ ας είναι κρεμασμένη όπου θέλει. Φτάνει να είμαι εγώ συμφιλιωμένη με αυτό που συμβαίνει. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο μου με ρωτούν για δουλειά. Ελάχιστοι φίλοι με ρωτούν με πολύ σεβασμό και κατανόηση. Τους απαντώ με χαλόγελο».

Κλείσιμο
Ο κ. Λυκουρέζος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κόρη του Μαρία Ελένη και στη δημόσια στήριξή της στο πρόσωπό του λέγοντας πως συγκινήθηκε πάρα πολύ από την αγάπη της και τη γενναιοδωρία της.

Οσον αφορά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη ο ποινικολόγος είπε: «Είναι πάντοτε δύσκολο να εξοικειωθείς με τη μόνιμη απουσία ενός ανθρώπου με τον οποίο έζησες 41 χρόνια. Ο δρόμος είναι ανηφορικός, αλλά είναι ο μόνος».

Όταν δε η κουβέντα έφτασε στη Νατάσα Καλογρίδη είπε: «Πάντοτε είμαι έτοιμος να δεχθώ εκπλήξεις. Και η Νατάσα ήταν μια υπέροχη θαυμάσια έκπληξη. Αυτά που με ελκύουν στη Νατάσα είναι πολλά. Πως να επιλέξω ένα; Θα αδικήσω όλα τα άλλα».

Στο μεταξύ στη Βενετία σύμφωνα με πληροφορίες στο ταξίδι ο Λυκουρέζος έκανε πρόταση γάμου αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν προβλήθηκε στην εκπομπή.

Σε αυτό λοιπόν το κομμάτι η Νατάσα και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποκαλύπτουν όλα όσα έγιναν την επόμενη μέρα μετά το πρώτο τους ραντεβού ενώ η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε τον γνωστό ποινικολόγο τι ήταν αυτό που ερωτεύτηκε στη Νατάσα αλλά και τη Νατάσα τι αγάπησε στον Αλέξανδρο…

Τότε ήταν που ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συγκινημένος έπιασε το χέρι της Νατάσας και της είπε: «Θέλω να σε έχω στη ζωή μου». Η Νατάσα από την πλευρά της συγκινημένη τον ρώτησε τι εννοεί, για να πάρει απάντηση: «Θέλω να σε έχω γυναίκα μου. Ας ζήσουμε το παρών»…

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν έπαιξε το κομμάτι αυτό στην εκπομπή επειδή και οι δυο δεν το επιθυμούσαν και έτσι σεβάστηκε την απόφασή τους. Όταν γύρισαν πλέον στην Αθήνα ο Αλέξανδρος σύμφωνα με πληροφορίες έκανε δώρο στη Νατάσα και ένα μονόπετρο… Μένει λοιπόν να δούμε αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη - 1o μέρος


Το απολαυστικό βίντεο της συνάντησης του Λυκουρέζου και της Καλογρίδη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συναντά τη Νατάσα Καλογρίδη στη Βενετία



Δείτε βίντεο: Λυκουρέζος και Καλογρίδη: Το love story, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στη Βενετία
Λυκουρέζος και Καλογρίδη: Το love story, η πρόταση γάμου και το ταξίδι στη Βενετία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης