Γιάννα Τερζή: Εννοείται πως θεωρώ την Ελένη Φουρέιρα φαβορί

Γιάννα Τερζή: Εννοείται πως θεωρώ την Ελένη Φουρέιρα φαβορί

«Η Κύπρος είναι δεδομένo ότι θέλουμε να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή», είπε η Ελληνίδα τραγουδίστρια στις πρώτες της δηλώσεις στο αεροδρόμιο

Yianna_Terzi
Στην Ελλάδα έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες η Γιάννα Τερζή και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή, για τη δήλωση που έκανε για τη Βουλγάρα εκπρόσωπο, για την Ελένη Φουρέιρα αλλά και ποια χώρα θεωρεί το φαβορί.

«Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτά που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένοι εκείνοι να μας δώσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ότι τάχθηκε στο πλευρό της Βουλγαρίας σχετικά με την ανάρτηση που έκανε στα Insta Stories ξεκαθάρισε: «Η Κύπρος είναι δεδομένο ότι θέλω να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision».



Ακόμα, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που είχε λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα με την Ελένη Φουρέιρα και συγκεκριμένα τι της είπε η τραγουδίστρια μετά τον αποκλεισμό της: «Με την Ελένη δεν καταφέραμε να συναντηθούμε γιατί γινόταν χαμός, μιλήσαμε όμως στο τηλέφωνο. Της ευχήθηκα καλή επιτυχία ενώ εκείνη μου είπε ότι δεν θέλει να με δει ξανά στεναχωρημένη». Στην ερώτηση αν θεωρεί τη Φουρέιρα φαβορί η Γιάννα Τερζή είπε: «Φυσικά και τη θεωρώ φαβορί για τη Eurovision».

Κλείσιμο
Τέλος αναφέρθηκε και στα λόγια του πατέρα της, Πασχάλη Τερζή μετά τον αποκλεισμό της: «Ότι δεν είναι στο χέρι σου δεν αγχώνεσαι και δεν στεναχωριέσαι».

Γιάννα Τερζή: "Η Βουλγαρία ήταν η μόνη χώρα που όταν αποκλειστήκαμε έκλαιγαν τα παιδιά μαζί μας"!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης