O Τιμολέων Διαμαντής ξεκαθαρίζει τι θα κάνει τα 50.000 ευρώ του MasterChef

O Τιμολέων Διαμαντής ξεκαθαρίζει τι θα κάνει τα 50.000 ευρώ του MasterChef

Ο νικητής του ριάλιτι μαγειρικής αποκάλυψε ότι τη νίκη του την αφιερώνει στον πατέρα του τον οποίο έχασε από καρκίνο

timoleon-masterchef
Ο Τιμολέων Διαμαντής στέφθηκε νικητής του MasterChef και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε πει πως θα δώσει χρήματα σε παιδάκια με καρκίνο, ασθένεια από την οποία έχασε τον πατέρα του, σε συνέντευξή του διευκρινίζει τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει.

«Για να μη παρεξηγηθώ, θα δώσω ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που κέρδισα σε οργανισμούς. Θέλω να βοηθήσω τους καρκινοπαθείς Βόλου και τα παιδάκια με καρκίνο. Είμαι ευαισθητοποιημένος σε αυτό το κομμάτι, γιατί πέρασε ο πατέρας μου από αυτό και τον έχασα. Σε αυτόν αφιερώνω και τη νίκη μου. Έχω ανάγκη να κάνω αυτή την κίνηση. Θα με κάνει να νιώσω καλύτερα», λέει, στο περιοδικό Down Town, ο 28χρονος σεφ.

Όταν τον ρωτούν τι θα κάνει με τα υπόλοιπα χρήματα, απαντά: «να  τα πάρω με το καλό και θα δούμε! Σίγουρα όμως θέλω να τα επενδύσω γαστρονομικά. Χρωστάω και στα φιλαράκια μου ένα ωραίο γαστρονομικό ταξίδι».

Μετά τη νίκη του ο Τιμολέων έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram

Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους .. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας...! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο.. #MasterChefGR #StarChannelTv #teamtimoleon @starchanneltv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Τιμολέων Διαμαντής (@timoleon_diamantis) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης