Μα τι κάνει η Ελένη Φουρέιρα και έχει αυτό το φιδίσιο κορμί;

Μα τι κάνει η Ελένη Φουρέιρα και έχει αυτό το φιδίσιο κορμί;

Το φαβορί της φετινής Eurovision αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της αλλά και το πρόγραμμα της γυμναστικής που ακολουθεί

Eleni_Foureira
H Ελένη Φουρέιρα έχει μονοπωλήσει τις τελευταίες μέρες το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων και όχι άδικα. Η τραγουδίστρια με το Fuego έχει ξεχωρίσει για τις μοναδικές χορευτικές ικανότητές της επί σκηνής αλλά και για το θεϊκό κορμί της.

Η 31χρονη τραγουδίστρια διαθέτει άψογες αναλογίες καθώς έχει ύψος 1.70μ. και ζυγίζει 51 κιλά. Η ίδια μιλώντας για τα μυστικά της σιλουέτας της αποκάλυψε ότι τρώει ότι της αρέσει αλλά προσέχει πάντα την ποσότητα του φαγητού, καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα,  αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ, τρώει γρήγορο φαγητό όταν το επιθυμεί πολύ αλλά αποφεύγει τις θερμιδογόνες τηγανητές πατάτες.



Όσον αφορά στη γυμναστική, στίβος, χορός και ασκήσεις ενδυνάμωσης, αποτελούν το τρίπτυχο επιτυχίας για την σιλουέτα της. «Κάνω 3 με 4 φορές την εβδομάδα στίβο. Η γυμναστική είναι απαραίτητη γιατί είμαι λαίμαργη. Τρώω αρκετά ανά περιόδους. Δεν αποφεύγω κανένα φαγητό όσο λιπαρό και αν είναι αλλά φροντίζω να κρατάω το μέτρο και έτσι καταφέρνω να διατηρούμαι στα 51 κιλά».

Κλείσιμο


Ενδεικτικά το καθημερινό μενού της
Πρωινό:
Τοστ με γαλοπούλα και τυρί και ένα ποτήρι γάλα ή ένα μπολ με γάλα και δημητριακά τα οποία συνδυάζει πάντα με ομελέτα με τρία ασπράδια αυγών
Μεσημεριανό: Μοσχαρίσια μπριζόλα με ρύζι και σαλάτα πράσινη ή ψάρι με χόρτα και μακαρόνια με κιμά
Βραδινό: Τόνος με μαρούλι ή καλαμάκια κοτόπουλου με σαλάτα



Όσο για το μυστικό της για να μην παχαίνει η Ελένη λέει: «Το μυστικό να μην παχύνεις είναι το βραδινό νομίζω. Θεωρώ πως ό,τι και να τρως την ημέρα, αν γυμνάζεσαι και προσέχεις λίγο το βραδινό σου, δεν τρως για παράδειγμα γλυκά ή τηγανητά το βράδυ, δεν πρόκειται να παχύνεις ποτέ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης