Δημοσιογράφος χάρισε στη Φουρέιρα την ελληνική σημαία που είχε από τη νίκη της Παπαρίζου

Δημοσιογράφος χάρισε στη Φουρέιρα την ελληνική σημαία που είχε από τη νίκη της Παπαρίζου

«Μακάρι να σας κάνω περήφανους. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτό που έκανε η Έλενα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ», είπε η τραγουδίστρια

foureira
Ο Ελληνας δημοσιογράφος του Star Γιάννης Πουλόπουλος έκανε ένα δώρο συμβολικής σημασίας στην Ελένη Φουρέιρα. Ο ρεπόρτερ που καλύπτει τη Eurovision βρίσκεται στη Λισαβόνα και από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα.

Χθες βράδυ λοιπόν  έκανε ένα ιδιαίτερο δώρο στην Ελένη. Της χάρισε τη σημαία που κρατούσε από το 2005 και τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου με το «My Number One»!

«Θέλω να στο δώσω σαν δώρο. Ξέρεις πόσο πολύ σε στηρίζω. Έφερε γούρι το 2005 και εύχομαι να φέρεις την πρώτη θέση στην Κύπρο», της είπε ο δημοσιογράφος.

Στο βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» η τραγουδίστρια συγκινήθηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας: «Μακάρι να σας κάνω περήφανους. Δεν ξέρω αν θα κάνω αυτό που έκανε η Έλενα, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος τόνισε: «Αυτή τη σημαία τη θεωρούσα πολύ γούρικη και ήθελα να τη δώσω στην Ελένη, γιατί είχε στεναχωρηθεί με κάποια μερίδα Ελλήνων που είχαν μιλήσει για αυτή λίγο πριν τη συμμετοχή της. Ήταν ένα δώρο καρδιάς και εύχομαι να της φέρει τύχη».

peoplegreece.com: Συγκινηση Φουρέιρα δώρο Πουλόπουλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης