Masterchef: Η παίκτρια που έκανε κλικ στον Κοντιζά και η... χαμένη αγκαλιά της Μάγκυς Ταμπακάκη

Masterchef: Η παίκτρια που έκανε κλικ στον Κοντιζά και η... χαμένη αγκαλιά της Μάγκυς Ταμπακάκη

Το σόου που κέρδισε τις εντυπώσεις

sotiris-kontizas
Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να δούμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Master Chef. Απόψε το βράδυ στις 21:00 και έπειτα από τις δοκιμασίες της εβδομάδας που μας πέρασε και το reunion με τους παλιούς παίκτες του reality, ο Τιμολέων Διαμαντής και ο Χρήστος Γλωσσίδης διασταυρώνουν και ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός και οι τρεις κριτές του παιχνιδιού, βρέθηκαν την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος προχώρησαν σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Το show έχει κερδίσει τη φετινή χρονιά τις εντυπώσεις. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας φυσικά έχουν και οι τρεις κορυφαίοι σεφ. Για μεγάλο διάστημα μίλησαν τόσο για τους φιναλίστ, Χρήστο και Τιμολέων, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες.

Μάλιστα εκτενής αναφορά έγινε στη Μάγκυ Ταμπακάκη, της οποίας η ψυχρή αποχώρηση επηρέασε σημαντικά όλους. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση της: «Η Μάγκυ είπε ότι περίμενε να την αγκαλιάσουμε κι εμείς περιμέναμε να μας αγκαλιάσει, οπότε κάπου στο περίμενε χάθηκε η αγκαλιά. Σίγουρα ζορίστηκα με τη Μάγκυ, ήταν μια μέρα ζόρικη από όλες τις απόψεις».


Δείτε το βίντεο:



Κλείσιμο




Ωστόσο εκτός της συγκεκριμένης, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για μία ακόμη αποχώρηση που τον συγκίνησε σημαντικά.

«Υπήρχε μία παίκτρια που για κάποιο λόγο είχαμε κάνει ένα κλικ, κι ας έφυγε νωρίς. Ήταν η Νικολέττα Ταβουλάρη. Είχε μία ενέργεια πολύ θετική σαν άνθρωπος, δεν μιλάμε μαγειρικά…», ανέφερε.


Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης