Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις»

Ο Ντάνος μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του βήματα 

ntanososo
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο Ντάνος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και την προσωπική του ζωή, ενώ στον διάλογο που είχε με την παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι μόνος του.  Ο νικητη΄ς του πρώτου Survivor μίλησε για τη λατρεία που του τρέφουν κάποιες θαυμάστριές του και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από την Ελένη Μενεγάκη αν φλερτάρει μέσω των social media.



Όσον αφορά στο νέο του τηλεοπτικό βήμα, κλείνει πλέον τρεις μήνες στο Τατουάζ με τις ερωτικές σκηνές που του αναλογούν να είναι πολλές. Όταν ρωτήθηκε αν τον δυσκόλεψε το πρώτο του σχετικό γύρισμα, είπε: «Με δυσκόλεψε η δεύτερη με το φιλί στα βραχάκια», αφού και ο σκηνοθέτης τον είχε παροτρύνει να είναι πολύ ρεαλιστική. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η απήχηση του εν λόγω σίριαλ στο κοινό που αρκετοί τον φωνάζουν Στέφανο, όπως δηλαδή το όνομά του στη σειρά. «Ο Στέφανος έχει ξεπεράσει το Γιώργο».


Ο Ντάνος όπως είπε στη συνέχεια απέρριψε δύο πρωταγωνιστικούς θεατρικούς ρόλους και υπογράμμισε: «Στο θέατρο έχω απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, αρκετά σοβαρές. Κατανόησαν και οι δύο ότι δεν αισθάνομαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ καινούριος στο χώρο της υποκριτικής και το σίριαλ στο οποίο συμμετέχω έχει πολλές απαιτήσεις. Βήμα βήμα και θα δούμε. Ο ένας ρόλος ήταν πάρα πολύ γνωστός από παλιά ταινία με πολύ μεγάλη βαρύτητα και ο άλλος ρόλος είναι κωμωδία θα έλεγα. Δεν μπορώ να πω γιατί θα καταλάβεις ακριβώς. Είναι μεγάλες παραγωγές».


Δείτε ένα σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης