Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου- Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και ο απολογισμός της ζωής της

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου- Η φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και ο απολογισμός της ζωής της

 Ανέβασε στο instagram μια εικόνα που τη δείχνει μικρή να παίζει στη θάλασσα 

2625091
H Κατερίνα Καινούργιου κλείνει αύριο τα 33 της χρόνια και κάνει τον απολογισμό της. Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε, χθες βράδυ, μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μοιράστηκε τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.


Συγκεκριμένα ανέβασε μια εικόνα που τη δείχνει μικρή να παίζει στη θάλασσα και στη λεζάντα έγραψε:

«Λίγο πριν κλείσω τα 33… #1stmay #meandmythoughts «Ίσως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μέσα σε αυτή τη δεκαετία οι περισσότεροι παντρεύονται.. μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι… κάνουν οικογένεια …παιδιά … Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρεύτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές… Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη. Επαψα πλέον να σηκώνω τα πολλά πολλά. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ. Αγαπώ πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου… Δεν σπαταλω (προσπαθώ τουλάχιστον) το χρόνο μου σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μου επιφέρουν αρνητικά στοιχεία (όσο μπορώ δηλαδή γιατί κάποιες φορές δεν έχεις επιλογή). Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος … Ανακάλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας και χαράς που υπάρχουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας καθημερινά… Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν αυτή την μέρα… ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων…» #feelingblessed».



Δείτε την ανάρτηση:



Κλείσιμο

Λίγο πριν κλείσω τα 33... #1stmay #meandmythoughts 💕 «Ισως είναι η δεκαετία των πιο καθοριστικών αλλαγών για τους περισσότερους, αφού μεσα σε αυτή τη δεκαετια οι περισσοτεροι παντρεύονται..μπαίνουν σε μια άλλη φάση της ζωής, αγοράζουν ή φτιάχνουν το δικό τους σπίτι...κάνουν οικογένεια ...παιδιά ... Στη δική μου περίπτωση, δε θα πω πως πληρώ όλα όσα έγραψα πιο πάνω αλλά σίγουρα κάποια από αυτά. Μπορεί να μην παντρευτηκα και να έκανα οικογένεια βλέπω όμως τις αλλαγές... Εδώ λοιπόν νιώθω πιο ώριμη, πιο προσγειωμένη και κατασταλαγμένη. Επαψα πλέον να σηκώνω τα πολλα πολλα. Ξέρω τι θέλω και το διεκδικώ. Αγαπω πιο πολύ τον εαυτό μου και τους γύρω μου...Δεν σπαταλω (προσπαθω τουλάχιστον) το χρόνο μου σε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που μου επιφέρουν αρνητικά στοιχεία (όσο μπορώ δηλαδη γιατί καποιες φορές δεν έχεις επιλογή). Ο χρόνος είναι πια πολύτιμος ... Ανακαλυψα πια πως το νόημα της ζωής μου το έχουν οι άνθρωποι γύρω μου, που με κάνουν να νιώθω όμορφα. Είναι οι μικρές στιγμές ευτυχίας και χαράς που υπάρχουν και ομορφαίνουν τη ζωή μας καθημερινά... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν αυτή την μέρα… ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στην ηλικία και στο μέτρημα της… ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ένας αριθμός αποκτά τόση δύναμη ώστε να επηρεάζει σε τόσο μεγάλο βαθμό τις ζωές των ανθρώπων…» #feelingblessed 🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης