Χριστίνα Ψάλτη: «Όταν πέθανε ο Στάθης έπεσαν να με φάνε»

Χριστίνα Ψάλτη: «Όταν πέθανε ο Στάθης έπεσαν να με φάνε»

Η χήρα του ηθοποιού μιλάει για όλα στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το θάνατό του 

ψαλτηχριστινα
Καλεσμένη στο Πρω1νό του Ant1 βρέθηκε η Χριστίνα Ψάλτη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την απώλεια του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη αλλά και την κρίση στη σχέση της με την οικογένεια του ηθοποιού.

H Χριστίνα αναφέρθηκε στην σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό με τα πιο τρυφερά λόγια και τόνισε πως δεν στάθηκε ποτέ στη διαφορά ηλικίας, καθώς ο «Στάθης δεν είχε ηλικία». Όπως αποκάλυψε έζησαν μαζί 22 ολόκληρα χρόνια ενώ εξομολογήθηκε ότι ξαφνικά βίωσε το ψέμα και την επίθεση μετά τον θάνατό του.

Όπως είπε η ηθοποιός, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως δεν βρέθηκε στο πλευρό του στο τέλος της ζωής του. Μάλιστα, όπως είπε, τα κακόβουλα σχόλια δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς πριν από μερικές εβδομάδες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο.

«Έβλεπα στα δημοσιεύματα μια ψεύτικη ζωή για μένα. Γιατί να κάτσω 22 χρόνια με έναν άνθρωπο αν δεν πέρναγα καλά; Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος! Μου έκαναν πολέμο. Όταν πέθανε ο Στάθης έπεσαν να με φάνε», δήλωσε και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο Στάθης Ψάλτης την είχε προειδοποιήσει για τα όσα θα περάσει ενώ όσο καιρό ήταν μαζί την προστάτευε από όλους και από όλα.

Τέλος η Χριστίνα ανέφερε πως κανείς από την οικογένεια δεν βρέθηκε στο πλευρό της ενώ δήλωσε πως: «Προυπήρχε μια κατάσταση δεν γεννήθηκε ξαφνικά. Στις αρχές είχα σκεφτεί να κινηθώ νομικά αλλά μετά έκανα πίσω γιατί ήξερα ότι δεν θα το ήθελε ο Στάθης. Κι εγώ δίνω τόπο στην οργή. Αλλά βλέπω ότι συνεχίζεται».



Δείτε περισσότερα στα βίντεο:
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης