«All4Z» με την υπογραφή της Ζέτας Δούκα

«All4Z» με την υπογραφή της Ζέτας Δούκα

Το «All4Z» είναι από σήμερα στον διαδικτυακό… αέρα

zeta-douka-i-prwti-fwto-tis-koris-tis-sto-instagram_w_hr
Το νέο site με την υπογραφή της Ζέτας Δούκα είναι η νέα καθημερινή παρέα με πλούσια θεματολογία, απόψεις, συνεντεύξεις και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα για την υγεία, την ομορφιά, την ψυχολογία, τα ταξίδια, τις γεύσεις. Στο νέο δημιούργημα έχει μαζί της τρεις ακόμα καταξιωμένες δημοσιογράφους, την Κία Παπαδοπούλου, την Στέλλα Καραγιαννίδου και την Κατερίνα Σάπαρη.



Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια καλωσόρισε τους αναγνώστες του «All4Z» με ένα κείμενο στο οποίο περιγράφει πώς έφτασε στην «γέννηση» του νέου διαδικτυακού παιδιού της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «το παιδί αυτό είναι πολυπράγμον, ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, με τα κοινωνικά δρώμενα της Ελλάδας και του κόσμου, ενημερώνεται γύρω από θέματα υγείας και ομορφιάς, γυμνάζεται πολύ και αναζητά τρόπους να ζει ισορροπημένα, το ενδιαφέρει η ψυχολογία και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα παιδιά, ταξιδεύει πολύ, του αρέσουν τα ωραία εστιατόρια, οι πρωτότυπες γεύσεις και τα όμορφα τοπία, συλλέγει εμπειρίες και προσπαθεί να γίνεται καθημερινά σοφότερο.



Πάνω απ’ όλα όμως απολαμβάνει την ανταλλαγή απόψεων με ενδιαφέροντες ανθρώπους, με ανθρώπους που μπορούν να το προχωρήσουν, να το αγαπήσουν γι’ αυτό που είναι και να το βοηθήσουν να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα καλύτερο.


all4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης