Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά τον «ενοχλεί» στη δουλειά

Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά τον «ενοχλεί» στη δουλειά

Η Αριάννα-Τσιχίρο περιεργάζεται τα λαχανικά, κρατώντας δύο φράουλες στα χέρια

Sotiris_Kontizas
Αποφασισμένη να μυηθεί από μικρή στα μυστικά της κουζίνας είναι η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά, όπως φαίνεται από μία φωτογραφία που ανήρτησε ο ίδιος.

«Τesting tasting για το Nolan: με μαύρο βασιλικό, χλωρό δίκταμο, κατσαρό μαιντανό, σεσκουλόριζες και μια μικρή μαϊμού που δεν μας αφήνει να τραβήξουμε μια φωτογραφία», έγραψε ο σεφ στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την Αριάννα-Τσιχίρο να περιεργάζεται τα λαχανικά, κρατώντας δύο φράουλες στα χέρια!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο People ο Σωτήρης είχε αποκαλύψει πως, παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φροντίζει να περνά στιγμές μαζί της και να κάνουν τα απλά καθημερινά πράγματα. «Ετοιμάζω το πρωινό της φτιάχνοντας βρώμη, σταφίδες και μπανάνα, αλλά δεν καταφέρνω πάντα να πλύνουμε μαζί τα δόντια το βράδυ. Ποντάρω περισσότερο στις πρωινές δραστηριότητες. Έχω παρατηρήσει πως αν περάσουν δυο τρεις ημέρες και δεν τη δω, η μικρή έχει διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Την περασμένη βδομάδα, που περάσαμε δύο ημέρες μαζί, ξυπνούσε το πρωί και ήθελε να της διαβάζω τον Πινόκιο. Όταν δεν με βλέπει, είναι πιο μαγκωμένη στην αρχή και πηγαίνει περισσότερο στη μητέρα της. Η συγκεκριμένη εικόνα μού ραγίζει την καρδιά. Η γυναίκα μου με τσιγκλάει πως δεν ασχολούμαι πολύ, καθώς είναι φορτωμένο το πρόγραμμά μου και έχει δίκιο. Όμως, προσπαθώ να το φτιάξω», είχε εξομολογηθεί.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης