Εύη Βατίδου σε δημοσιογράφους: Γιατί η ζωή μου να είναι προς πώληση και εσείς να βγάζετε λεφτά;

Εύη Βατίδου σε δημοσιογράφους: Γιατί η ζωή μου να είναι προς πώληση και εσείς να βγάζετε λεφτά;

Η απίστευτη επίθεση της πρώην κυρίας Κούγια μας άφησε άναυδους

Evi_Vatidou
Απίστευτος διάλογος χθες βράδυ ανάμεσα στην Εύη Βατίδου και τους δημοσιογράφους που τη συνάντησαν σε κοσμικό event. Το πρώην μοντέλο και fashion blogger μίλησε και η συνέντευξή της είχε άφθονες εκπλήξεις.

Όταν λοιπόν ξεκίνησαν οι δημοσιογράφοι να της λένε για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τα παιδιά τους, εκείνη αντέδρασε. Συγκεκριμένα σημείωσε: «Άσε με την περασμένη εβδομάδα πάλι.. Σήμερα ζούμε… Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα γράψω βιβλίο…»

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν με την αντίδρασή της να προκαλεί έντονη έκπληξη σε όλους. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Παιδιά δεν μπορώ. Δεν κάνω κανένα σχόλιο. Γιατί με πιέζεις τόσο πολύ αφού δεν μπορώ να μιλήσω. Εσύ κάνε ο,τι θες εγώ θα κάνω ο,τι θέλω. Δεν ξέρω τι μου λες, δεν τα βλέπω εγώ αυτά… Με το ζόρι να απαντήσω σε κάτι που δεν θέλω να μιλήσω. Κάνω κι εγώ το μαλλί έτσι και θα σας πω γεια σας. Γιατί στην τελική η δική μου ζωή να είναι προς πώληση και να βγάζετε λεφτά εσείς. Όλο εμένα παίζετε και τους διάφορους. Δεν βγάζετε λεφτά; Κι εσύ πληρώνεσαι και όλοι πληρώνονται. Τα social media είναι δικά μου, τα κανάλια δεν είναι δικά μου».

peoplegreece.com H Εύη Βατίδου στους δημοσιογραφους για Κουγια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης